Kakaós császármorzsa recept
A Kakaós császármorzsa hozzávalói:3 dl tej
16 dkg liszt
2 tojás
2 cs vaníliás cukor
3 ek cukor
2 ek kakaópor
csipetnyi só
A Kakaós császármorzsa elkészítési módja:
A tojássárgájákat csomómentesre keverjük a liszttel, a tejjel, a cukrokkal, a sóval és a kakaóporral. A tojások fehérjét kemény habbá verjük. Óvatosan az előző masszához keverjük. A keveréket sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben fél óráig sütjük. Ezután fakanállal összetörjük, és még 5-10 percre visszatesszük a sütőbe.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. dec. 9. 07:25
A kakaós császármorzsa elkészítési módja és hozzávalói.