Jön a tél...fűtési szezon...szólalt már meg a CO érzékelőd? Illetve mit tennél, ha megszólalna? (beszélgetés)
Nekünk nincs ilyen érzékelőnk pedig nálunk kéményes konvektorok vannak tökéletesen záródó műanyag ablakok, páraelszívó ami ugye ha nincs nyitva az ablak csak a kéményből tud levegőt szívni de hálistennek még nem volt semmi gond.
Lehet, hogy nem ártana beszerezni egyet.
Most nagyjából mi az ára?
Hmm, alaposabban elolvasva téged...
ha leszáll, akkor az hirtelen leszáll, vagy lassan ?
Érted mire vagyok kíváncsi ?
Megnyugtat, hogy van, de ha a békés szundikálásból felébresztene, bepánikolnék hirtelen :(
Arra jutottam, hogy akkor erkélyablak kinyit , és erkélyre kifut... Jó helyen van/lesz a konvektor alatt, vagy máshova rakjam ? Tudom, használati utasítás olvasása..., de szeretek több véleményt hallani.
Nekünk is van és rengetegszer becsipogott és nagyon rossz hangja van úgyhogy ki is vontuk a forgalomból. Először úgy próbáltuk hogy magasabbra tettük de úgy meg semmi értelme mert a CO nehezebb a levegőnél és leszáll a talajra.
Ja de mondjuk most tértünk át nem tom milyen fűtésre. A lényege hogy a kazán kifele szellőzik egyenesen , tehát nincenek csövek a házban és tejesen zárt. Simán gázzal működik, elektromos vízmelegítő és erről megy a fűtés is meg a melegvííz is. Nem tom mi a neve de legalább nem fogy ki soha a melegvíz, viszont ha áramszünetvan akkor nincs.
Szia!
Sajnos nekünk sokszor megszólal.. hiperérzékeny a csipogó
bevált módszer: gyergya! ha elalszik gáz van és alapos szellőztetés, ha nem akkor csak szórakozik a kütyü
Mi átnézettük a cirkót, kicseréltettünk rajta pár régi dolgot, még mindig megszólal néha, de nem azért mert gond van, hanem mint említettem érzékeny.
Szellóztetés azért akkor se árt, ha a gyertya nem alszik el...
Mindenesetre én megnézetném egy szerelővel...
Erkély ablak :)
Nekem nem egyszer szólal meg, sajna gőzre is nagyon érzékeny
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek normális az állandó pépes széklet, illetve állandó hasmenés inger ami már egy éve tart?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Hogyan szerezzük vissza a szerelmünket? Illetve hogy kapjuk meg azt, akit szeretnénk?
- Ki hogyan kezelné illetve csinálná? Anyós ápolása ...
- Anyósom megsértődik ha megszólalok, mert nem jól fogja a kislányomat. Ti mit tennétek hasonló helyzetben?
- Ha a mikróba tett telód megszólal ha hívnak tényleg rossz a mikród szigetelése?