Ha a mikróba tett telód megszólal ha hívnak tényleg rossz a mikród szigetelése? (tudásbázis kérdés)
:))
azt hallottam, hogy a wc-ben lehúzott mobil sem csörög........... :)))
Figyu,
nekem csörög! Mit dobjak ki, a mikrot vagy a telefont?:-))))
Jó móka lehetett:-)
Márkafüggő, de azon belül is lehet a típusok között is különbség...
Sziasztok, nevetni fogtok, mi a tescoban végigpróbáltuk, az összesben csörgött!!!!
Bezzeg az anyósomék régi dromedármikrójában, meg az anyukámék 2o évesében nem csörgött....
Na???? Tényleg nem árnyékolnak jól már.
én mikor elősször olvastam tényleg kipróbáltam:))ééés nem csörgött.....
v
nem tudtad,hogy Holmes vagyok? :))))
tudok sokat :)))))
Neked nem kell, a tiéd jó:-)
Legközelebb az ElektroWold-ben azt látja az eladó, hogy mennek az emberek és berakják a mobiljukat a kiállított készülékekbe...látjátok magatok előtt?...hehe...pedig ajánlatos így venni mikrót...:-)
ez most nagyon tudományos volt :))
szakmai ártalom,mi? :DDDDDDDDDD
DE! Rossz az árnyékolása.
A mobiltelefon és a mikrosütő is a mikrohullámú tartományt használja az elektromágneses spekrumból, tehát, ha a telefonod hívásakor bejutnak a hullámok, akkor a mikró használatakor ki is jutnak.
Viszont az energia a távolsággal négyzetesen csökken, ezért ez mindössze annyit jelent, hogy nem kell odállni és nézni a képernyőn, hogy hogy forog a kaja:-)...pláne nem kell nyitogatni csengetés előtt!
Telefon a mikróban? Hi-hi-hi!!! Ez nagyon vicces!:DDD
(Bocs!):)
További ajánlott fórumok:
- Ki mennyi fűtésszámlát fizet? Mivel fűt, mekkora területet és szigetelés van-e a lakáson/házon?
- Van olyan, akinek penész ellen segített a külső szigetelés?
- Évek óta nem fűtünk, vastag homlokzati szigetelés van a...
- Anyósom megsértődik ha megszólalok, mert nem jól fogja a kislányomat. Ti mit tennétek hasonló helyzetben?
- Tervolint hogy kell lerakni szigeteléshez?
- Van külső szigetelés a házatokon?