Joghurtos tampont próbálta valaki? Hogyan kell alkalmazni? (tudásbázis)
Ilyenkor döbbenek meg, hogy ÚrIstenazégben!
Elmegy mellettem a világ. Hogy én ilyet még csak nem is hallottam:)
Én próbáltam, igaz csak a folyásom volt bővebb, nem gomba miatt. Használt. Én kefírbe tettem pár csepp levendulaolajat, belemártottam, felraktam 15 percre.
Azóta vettem colpo cleaner multit. Irrigátor és laktózos tabletta van a csomagban, 3 ezer ft.
Hüvelygombára én úgy olvastam, hogy joghurtos és teafaolajos tampont javasolnak sok helyen... cukormentes natúr joghurt, pár csepp 100%-os jó minőségű teafaolaj, ebbe beleáztatni a tampont, mikor beszívta, akkor egy éjszakára mehet fel...
Én mondjuk sosem alkalmaznem, de ezt a "receptet" olvastam.
Mik vannak!????
Totál le vagyok maradva...
szerintem a hüvelygomba úgy áll helyre, h békén hagyod. Ne rakj bele semmit, ne mosd szappannal(!), és minden rendben lesz.
Néhány napon belül rendbe fog jönni, főleg, ha nem lett kitéve minden hülyeségnek a sok év alatt.
ennyi.
én így csinálom, és sosincs semmi baja.
Nekem a büdös életben nem volt hüvelyi fertőzésem, és nem kellett nőgyógyászhoz szaladnom folyás miatt.
További ajánlott fórumok:
- Hol alkalmaznak grafológusokat és milyen iskolát kell hozzá elvégezni?Érdesem kitanulni ezt a szakmát?Meg lehet belőle élni?
- Mikor (étkezés előtt vagy éhgyomorra, reggel vagy este) kell alkalmazni az "Útifűmaghéj"-at?
- Cézár salátához milyen öntet kell? Joghurtos?
- Van kézi masszírozóm, aminek infralámpa a másik oldala. Használhatom a fájó fülemre és mennyi ideig? Mit kell fájó fülre alkalmazni?
- Colonoscopias vizsgálat előtt hogyan kell alkalmazni a keserűsós tisztítást?
- Felső légúti megbetegedés gyógyítása sertészsírral? Hogyan kell alkalmazni?