Felső légúti megbetegedés gyógyítása sertészsírral? Hogyan kell alkalmazni? (tudásbázis kérdés)
kislányomnak tíz perc után már a derekánál volt, úgyhogy dunszt nélkül kentem a zsírral most már két éjszaka - de nincs javulás, pedig ma már az antibiotikumot is abba kellett hagyni, mert eltelt az egy hét, szerencsére két napja már láztalan, ez is haladás, de a köhögés még mindig brutális! - főleg éjszaka
ma már vettünk lándzsásutifű szirupot (nekem mindig csak az segít, én is nagyon köhögős vagyok), mert láttam, hogy már fél éves kortól adható, meglátjuk! ha van valami javulás, majd megírom, hátha Nektek is segítene!
Kipróbáltam, folpackkal. Még egész jól viselte a tekercselést, meg is lepődtem. Egy rossz body-t adtam rá, de aztán valahogy nem lett zsíros semmi sem. Viszont rosszul csavarhattam körbe a fóliával, mert reggel egy keskeny sávban volt a dereka köré "pöndörödve". Erre a problémára esetleg van valakinek tippje?
Sajnos mára sem lett jobb a helyzet.
Nálunk a doktornő a mai napig ajánlja ezt a módszert. Én folpackot szoktam tenni rá, nem zsírpapírt. Az zörög és nem lehet úgy "formálni". Aztán a végén a gyereket bele egy bodyba, vagy valami olyan ruhába, ami a rajta tartja a dunsztot, mert éjjel könnyen ki lehet belőle forgolódni. (Tehát pl ne pólóban legyen)
Arra azért figyelj oda, hogy a zsír ha kifolyik, nyomot hagy. Tehát valami olyan ruhát adjál rá, amit nem sajnálsz annyira, és a matracot is védd valamivel.
Á, de jó válaszok! Köszönöm! Estére összekombinálok belőle valamit! :) Majd megírom az eredményt.
A baby luuf-ra meg már kb. immunis a gyerek, de köszi azért a tippet!
Jó nagy dunszt, volt mikor nekem is csak az segített gyerekkoromban, a kislányom is borzasztóan köhög, de még másfél éves, és nem igazán hagyja az ilyeneket, csak így meg nem alszunk már napok óta.
Régen volt tapasz a mellkasra, hátra, hogy éjszaka tudjanak aludni a gyerekek, azt se lehet kapni, de a neten rákerestem, horrorr áron kínálnak...
Szia,
Bekened a hátad és a mellkasodat zsírral, rá zsírpapír, arra nedves törülköző majd rá száraz. Legalábbis anyukám így csinálta anno emlékeim szerint! :)
További ajánlott fórumok:
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Nem lehetne valami szankciót alkalmazni azokkal szemben, akik a tudásbázisban élik ki fecsegő hajlamukat?
- Foginygyulladásra mit lehet alkalmazni?Milyen "szer" hatásos?
- Kristályokkal gyógyítás
- Méhszájseb gyógyítása, tapasztalatok?
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!