Kristályokkal gyógyítás (beszélgetés)
úgy látom szakértő vagy, kérlek segíts nekem is
sokat olvastam a kövekről,
van is a hozzám illőkből pár kövem, de nem tudom hogyan használjam, hogyan tisztítsam meg és töltsem fel
mennyi idő a tisztítás és mennyi a feltöltés?
elég ha csak magamnál tartom őket?
Hát nincsenek véletlenek,ne gondolkozz rajta!Nem tudom,merre laksz-de keress egy hozzád közeli ásványboltot,vagy keresgélj a neten,és vegyél magadnak:)
Egyébként nem igaz,hogy amit az ember elkezd hordani,azt nem használhatja más.Annyi igaz,hogy jól meg kell tisztítani,ha kölcsön akarjuk adni másnak-de ha ezt megtettük,akkor nyugodtan oda lehet adni akárkinek.Gondold el,amikor elmész 1 ásványboltba,hány ember megfogja előtted-és mégis azt veszed meg,mégis azt használod,miután kitisztítottad!:)
Felismerni mit?Ha arra gondoltál,hogy betegségeket hogyan tud felismerni,egy kristály,akkor az a válaszom,hogy az aurából,illetve az emberenergetikai rendszeredből.Amikor találkozol 1 kristállyal,és az a közeledben van,érzékeli az aurádból,és a csakráidból,hogy milyen blokk,energetikai problémák vannak benned.Ezt nevezhetjük felismerésnek.Így ha már felismerte a kristály a problémát,igyekszik megszüntetni azt az energetikai bajt,vagy blokkot.Feloldja,de csak idővel.Azért ez nem feltétlen egy vagy 2 perc.
Ha pedig a beavatott dolgokra gondoltál,azok is ugyanígy működnek,annyi különbséggel-hogy pluszba be vannak avatva egy arkangyal energiáival.Így a hatása már ezzel is kiegészül,hisze sokkal könnyebbe tudnak hatni rajta keresztül a gyógyító angyalok.
Kedves Gabi!
Jelentkeztem a klubba. Nemrég kezdtem a kristályokkal ismerkedni, ok tapasztalatom még nincs. Remélem, jó kis csapat alakul majd ki. Az előbb említett karkötőt hol láttad? Esetleg meg lehet valahol rendelni? Köszi! Ági
Képzeljétek,most találkoztam olyan karkötőkkel,amik be vannak avatva az arkangyalok energiáival.
Mindegyik karkötő más kristályokból van összeállítva,az adott arkangyal energiáinak megfelelő kristályokból.
Plusz még be is vannak avatva,fel vannak szentelve.
Nagyon komolyak,és valóban harmonizálnak az angyalok rezgéseivel,ezt én magam is érzékeltem!:)
Én nagyon örülök neki,hogy végre ilyen kristályos cuccok is vannak,amik ennyire össze tudnak kötni minket embereket az angyalokkal.
Tesztekkel sok mindent be lehet bizonyítani.Azt is ami nincs,és azt is,ami van.Minden attól függ,hogy az ember mire akarja használni a tudományt.Pl. sokan hitetlenkednek a kristályok energiájában.Pedig:orvosi műszerekben,órákban,számítógépekben az elektromágneses energia megkétszerező tulajdonsága miatt használják a hegyi kristályt.Gyakorlatilag már ez is bizonyítva van.
Nagyon sok mindent be lehetne-és be is bizonyítottak már ,hogy igenis létezik,és működik.Pl rendőrök "használnak" nyomozáskor médiumokat,sikerrel.Pedig hát a rendőrök elég következetesen derítenek fel egy-egy bűncselekményt,és mégis.:)
Én sem téríteni akarok senkit,de tudomásul kellene venni,hogy igenis vannak érdekes dolgok,amiket nemigen lehet megcáfolni,magyarázni.
Az sem baj,ha valaki teljesen szkeptikus,de kérek minden hitetlen embert:ne jöjjön,és főleg ne írogasson ebbe a fórumba,mert én nem ezzel a céllal indítottam el,hogy azon vitatkozzunk-kinek van igaza.Sőt:a legelső hozzászólásomban kiírtam
hogy a kristálygyógyászatra nyitott embereket várok ide.
Ha valaki nem hisz a kristályokban,vagy ilyesmiben-akkor minek van itt?
Senkit nem akarok bántani,de a kérek minden olvasót,hogy ezt vegye figyelembe.
Tudhatjuk. Kérdés hogy akarjuk-e tudni, vagy inkább hinni akarunk?
Az aura léte hit kérdése, de a látása, érzékelése már nem az.
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a Lyme-kór hatásos gyógyításáról?
- Méhszájseb gyógyítása, tapasztalatok?
- Pikkelysömör gyógyítása epesavval
- Járt e már valaki Kovács Magyar András táltosnál gyógyítás céljából?
- Agydaganat gyógyítása, hogyan?
- A magyar gasztroenterológusok ismernek más gyógymódot is a reflux gyógyítására a savcsökkentők felírásán kívül?