Joghurtos málnaleves recept
A Joghurtos málnaleves hozzávalói:Hozzávalók (4 személyre):
2 dl málnaszörp
5 dl joghurt (1,5%-os zsírtartalmú)
5 dl tej
3,5 dkg hidegen keverhető vaníliás pudingpor (1/2 csomag Aranka)
25 dkg málna (friss vagy mirelit)
(tejszínhab)
A Joghurtos málnaleves elkészítési módja:
A málna felét szitán törd át, és a többi hozzávalóval – egy habverő segítségével – keverd össze. A maradék málnát egészben – mint levesbetétet – add hozzá. Jól behűtve, s tejszínhabbal díszítve tálald.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2008. júl. 7. 22:43
A joghurtos málnaleves elkészítési módja és hozzávalói.