Jénais, tepsis palacsinta recept
50 perc
A Jénais, tepsis palacsinta hozzávalói:
Recept:
Hozzávalók:
liszt 10 dkg 1 evők. púpozott liszt 2 dkg
cukor 10 dkg -„- 2 dkg
tojás 3 db
tej 3 dl
barack, alma, cseresznye, meggy vagy amilyen gyümölcsöt szeretnél.
A Jénais, tepsis palacsinta elkészítési módja:
Turmix gépben, vagy habverővel a palacsinta masszát összekeverni. Jénait (közepes nagyságú)kivajazni, bele egy pici palacsinta tésztát, 180 fokos sütőben picit elősütni, közben felszeletelni a gyümölcsöt. A picit megsült alapra rátesszük a gyümölcsöt, és nyakon önteni a maradék palacsinta tésztával. 180 fok kb. fél óra Külseje ropogós, a belseje kicsit lágy marad.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ejmi, 2018. jún. 11. 14:31
A jénais, tepsis palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.