Járt valaki az Agárdi Gyógyfürdőben? (beszélgetés)
Mondjuk csak akkor nagy, ha a nevét pontossan idézzük. Részben használva tényleg kicsi.
Ezt általánosban nagyon belénk verték, mert a sulink neve a faluban a helység neve volt í raggal + általános iskola.
Simán csak mert idegesít annyira, hogy nem vagyok rest gépelni miatta.
Az is zavar, ha valaki Magyar. Vagy Svéd.
Meg tényleg azt hittem, Agárdiról nevezték el.
Nem az volt a kérdés, ki ismeri az Agárdi Fürdő ZRT létesítményét.
Agárdi Gyógy- és Termálfürdő | és/vagy Agárd fürdő.
Mindenhol nagybetűvel szerepel, de ez teljesen evidens is...nyilván nem fogom a hivatalos teljes nevét fórumcímnek kiírni, rövidítve és lényegre törően szoktuk ezt megtenni...de hogy nagybetűvel írják, az kb. száz százalék :)
Kimagasló eredményeim voltak anno helyesírásból, 6 éves korom óta olvasok minden nap, falom a könyveket, így ez pont erősségem, nem is értem a kötekedést. Erre energiát szánni, ez külön töprengésre sarkall :)
A véleményeket köszönöm, kár hogy nincs úszómedence, mert az úszás nagyon sokat segítene.
Nem értettem, Agárdi Gáborról miért neveztek el gyógyfürdőt. Téged valószínűleg az agárdi fürdő érdekel.
Egyszerűen nem értem, mikor ért véget a normális helyesírás-tanítás az iskolákban. A helységnevek -i helyragos alakja kis kezdőbetűvel írandó, de biztos én vagyok a hülye nyelvtannáci. Aki nem érti, színésznek mi köze a fürdőhöz.
Jártunk már,de mi nyáron voltunk,a kültéri medencéket használtuk. Fedett medencéjük talán 2 van?
Nem túl nagy hely,de nagyon szép rendezett volt amikor voltunk.
További ajánlott fórumok:
- Budapestről vonattal könnyen megközelíthető, gyógyfürdő/strand, 1 nagymama, két 7 éves unoka, augusztusban 1 hét. Helyszín-ötleteket várok..
- Hogy lehet a gyógyfürdő vízében besárgult ezüstnyakláncot tisztítani?
- A Lukács gyógyfürdőben van fedett uszoda, úszómedence?
- Allergiás vagyok, de gyógyfürdős strandolást tervezünk. Hogy oldjam meg, hogy legalább fél órát kibírjak zsepihasználat nélkül?
- Melyik az a gyógyfürdő Budapesten, ahol lehet úszni, gyógyvízben ázni, és szaunázni is. Esetleg jakuzzi és egyéb élményelemek vannak?
- Várandósság alatt lehet e menni gyógyfürdőbe? Mi kerülendő egy wellness programból?