A Lukács gyógyfürdőben van fedett uszoda, úszómedence? (tudásbázis)
Na, meg van.
A címét innen másoltam :):
Melyik az a gyógyfürdő Budapesten, ahol lehet úszni, gyógyvízben ázni, és szaunázni is. Esetleg jakuzzi és egyéb élményelemek vannak?
Ha esetleg érdekel...
Látom mostanában nem járt erre senki, de azért megkérdezem, hogy szerintetek melyik az a gyógyfürdő Budapesten, ahol lehet úszni is, gyógyvízben ázni is, és van szauna is. Esetleg még jakuzzi és egyéb élményelemek.
Természetesen néztem már a neten is, de ahány oldal, annyiféléket írnak, jó lenne ha személyes tapasztalata lenne valakinek, mert az a biztos.
A medence kint van, de van egy közvetlen bejárat az épületbe, nem kell kilépned a partra.
A Dagály, az Áprád hídnál nem jó? Az is uszoda, amit télre sátorral vonnak be. Ott sem kell az udvarra lépned, épületen belül maradsz.
Nahát, köszi. Fenn voltam a Széchenyi tájékoztató oldalán és ott csak nyitott úszómedencékről volt szó. Azt hittem, a Lukács lett felújítva, nem a Széchenyi. Meg tudod mondani, mikor lett felújítva? Mi két éve voltunk nyáron, akkor még nem tűnt fel, hogy van fedett úszórész is, vagy csak elkerülte a figyelmem?
Amúgy azért nem mindegy fedett-e vagy sem, mert hátúszásnál tiszta víz lesz a fejbőrőm, sapka alatt is, és már fáztam meg emiatt, ezért kerülném a nyitott medencéket télen.
A Széchenyiben van fedett uszi is. Nagyon szép lett a felújítás után. Nézd meg mindenképpen!
A Lukács nem annyira meleg, de nyitott.
Annyira nincs messze az épület, odaviszed a hosszú, kapucnis fürdőköpenyed és gyorsan átszaladsz az épületbe. Nem lehet megfázni közben.
További ajánlott fórumok:
- Budapestről vonattal könnyen megközelíthető, gyógyfürdő/strand, 1 nagymama, két 7 éves unoka, augusztusban 1 hét. Helyszín-ötleteket várok..
- Hogy lehet a gyógyfürdő vízében besárgult ezüstnyakláncot tisztítani?
- Allergiás vagyok, de gyógyfürdős strandolást tervezünk. Hogy oldjam meg, hogy legalább fél órát kibírjak zsepihasználat nélkül?
- Melyik az a gyógyfürdő Budapesten, ahol lehet úszni, gyógyvízben ázni, és szaunázni is. Esetleg jakuzzi és egyéb élményelemek vannak?
- Járt valaki az Agárdi Gyógyfürdőben?
- Várandósság alatt lehet e menni gyógyfürdőbe? Mi kerülendő egy wellness programból?