Allergiás vagyok, de gyógyfürdős strandolást tervezünk. Hogy oldjam meg, hogy legalább fél órát kibírjak zsepihasználat nélkül? (tudásbázis)
Nekem az Allergodil a panaszokat elmúlasztotta egy idő után, de a torkomon csordogált lefelé. Hallomásból ismerem még a Nasivint.
Meg volt egy ami ki volt plakátolva a fül-orr gégészeten de sajnos a nevére em emlékszem.
orrspray? Bár nekem a gyógyvíz is bevált az ilyen tünetekre. Gőzfürdő, szauna pl nagyon jó hatású!!
Szénanátha ellen meg méregtelenítéssel lehet védekezni, azóta nincs allergiám mióta colonixet használtam. Elötte le se tudtam tenni a zsepit.
te is, tekintve a fellelt fórum és szavazás témáid kkhmmm... nem minden esetben valódi érdeklődést tükröző tartalmát...
De nincs harag a hozzászólásért, ugye?Ha mégis, bánatos nem vagyok, felület nagy, elférünk mindannyian...
Allergiásként, gyakorlatból...ahogy szoktam reagálni
tudod jól!
:)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mit mondtam Neked ? Ha Te nem lennél, Téged ki kéne találni :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
De nagyon ráérsz :DDDDDDDDDDDDDDDD
ajánlott fürdési idő kb.20perc.mindjárt lemérem szerintem, hogy meddig bírom...de ahova megyek, eészen más a pollenkoncentráció, úgyhogy, lehet most kibírom, holnap bajban leszek :S
Szerintem fürdőköpenybe zsepidugós, és medencéből kiugrálós napom lesz
malackám... fürdés előtt alapos orrfújás,orrcsepp, még egy orrfújás, és előre...
és mert prataktikusak vagyunk - mint tudjuk - fürdőköpeny zsebébe zacskó - uzsonnás méretű- abba bele használt zsebkendők tömege.. majd kuka keres és elegáns mozdulattal, pááá takony!
A medanszié szélénél gyors mozdulattal pihenőszékre lepakol, széken kézügyben minden kellék / fürdőköpeny, zacskó, tízes kiszerelésű 4 rétegű zsebkendő, orrcsepp, orrspray,..amit csak akarsz /kérdem, hol itt még a para?????
:)
További ajánlott fórumok:
- Aki allergiás a háziporatkára annak milyen gyakran jelentkezhetnek a tünetek{fulladás, stb...}?
- Mire allergiásak az ekcémások? Mitől alakulhat ki az ekcéma?
- Receptek allergiásoknak
- 2, 5 éves fiam valószínűleg allergiás, piros a szeme, fújja az orrát és egész nap ordít miatta!
- Tejfehérje allergiások segítenétek?
- Budapestről vonattal könnyen megközelíthető, gyógyfürdő/strand, 1 nagymama, két 7 éves unoka, augusztusban 1 hét. Helyszín-ötleteket várok..