Budapestről vonattal könnyen megközelíthető, gyógyfürdő/strand, 1 nagymama, két 7 éves unoka, augusztusban 1 hét. Helyszín-ötleteket várok.. (beszélgetős fórum)
Óó, bocsánat, már elfeledtem, hogy kizárólag
vonattal menne !
Cserkeszőlő
(nekem ez a tökéletes: a szállodából közvetlen
átjárás a strandhoz és gyógymedencékhez
[link] )
Gyógyfürdő és gyerekstrand van Komáromban.
Plusz kezelések is ha szükséges.Masszázs,pakolás,vizi torna és még sorolhatnám.
Míg a nagyi bent van a thermálban a gyerek lubickolhat kint.
Köszönöm szépen a válaszokat. Aranyosak vagytok, hogy Budapestet is ajánljátok, de mivel itt lakunk, nem itt szeretnénk nyaralni.
Tehát van két 7 éves kisfiú, egy nagymama, egy anyuka (én). A nagymama gyógyfürdőbe szeretne menni (az orvos írt neki beutalót, ezt szeretné felhasználni), a gyerekek pedig imádják a vizet, akár minden nap strandolhatnánk, ha az idő engedi. Vonattal mennénk, ez még nehezíti a dolgokat. Eddig is nagyon hasznos tanácsokat írtatok, talán a fenti részletek ismeretében még jön majd egy-két ötlet. (Gyógyfürdő ÉS gyerekstrand egy helyen a cél.) Köszönöm.
úgy látszik a válaszok már nem érdeklik a
fórumindítót :)
Jó az felnőtteknek. Sőt, tökéletes pihenés. De szerintem a 2 gyerkőcnek is kellene valami változatosabb program, mint egy héten keresztül a strand.
Azt sem tudjuk, hogy fiúk-lányok, vagy vegyesen vannak?
ezek szerint ott alvóst akarsz?
Mert ha csak vonatozni és estére visszajönni, akkor a gödi strand is klassz, mogyoródon az aquapark, esetleg Veresegyházán is van egy tó, Velencei tő Ze
Ahhoz hogy pihenjetek is, meg program is legyen, különösen a két fő 7 éves unoka, és még vonattal, és csak 1 hét.
Azt mondom: Eger. Egy hét alatt alig-alig lehet megnézni, mindazt, amit ott látni lehet. 3 fél nap a vár, (ennyi elég 1-1 napra a gyaloglásból!), viszont a gyerekeknek is egy élmény, különösen a Panoptikum!!! és lesz konkrét fogalmuk, emlékük róla, amikor tanulják.
És még külön a múzeumok, stb. de nagyon szép és jó a város strandja is, és remek egyéb kirándulási, túrázási lehetőségek. Egy hét alatt a Szépasszony völgyébe el sem jutottunk!
Ha tehetném, minden évben elmennék oda 1-2 hétre!
Komáromi gyógyfürdő?
Augusztusban ráadásul minden nap programok is vannak a városban!
Plusz koncertek!
Szolnok.
A Nyugatiból és a Keletiből is megy vonat, hétköznap szinte negyedóránként. Mondjuk a szolnoki vasútállomás jó kilométerre van a fürdőtől.
Sárvár szuper és Bükfürdő is.
Hajdúszoboszló is nagyon jó, csak kissé hosszú az út, de csak fel kell szállni a Nyugatiban az Intercityre .