Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Esetleg aki még nem csatlakozott volna hozzánk erről a forumról szivesen látjuk !
szia. nem halt meg csak átköltözött ide :
[link]
gyere szivesen látunk !!!
Mindenki eltűnt? Kár... Ezer éve nem jártam itt, de régebben olvasgattalak titeket. Most végre lenne egy kis időm Eszter mellett, erre meghalt a fórum. Nagyon sajnálom!
Hogyan kell jelentkezni a klubba? Én is szeretnék.
maradok itt is, de jelentkeztem amoda is :-D
Gyere te is zsu.De ha nem akarsz éen itt is leszek.Senkit nem szeretnék itt hagyni.Ha valaki nem akar jönni hát itt is beszélgetek vele. :)
Engedjetek be lsz a klubba engem is :))
Pont olvaslak titeket! S már jelentkeztem is.
:)
Csajok akkor gyertek ide:
[link]
felőlem mehetünk olyanba is.A lényeg hogy maradjuk együtt. :D
Ja és hogy ne zárjanak ki azért mert nem tudok írni 1-2 hétig. :D
Sziasztok!Táblázatot az tud csinálni aki indította a fórumot.
Nem lenne kedvetek inkább 1 zárt klubhoz,oda még Én is írnék,és ott lehetne táblázat is.
engem is érdekelne ez a táblázat :-D
Sajna nincs. :( Tud valaki ilyet csinálni?
Gratulálok! Szépek is ezek az évfordulók! :)
Boldog hófordulót!!! :)
Itt nincs olyan táblázat, hogy kinek mikor született a babája?
Nektek is boldog hófordulót kívánunk.
Szerencsére jó éjszakánk volt.Dávid 4x kelt inni de nem volt lázas.Fél 7-ig aludt.Most itt ül az ölembe és rosszalkodik. :D
Betegségnek szerencsére nincs látható jele.
Gratulálok nektet!!Legyen még legalább 70 ilyen évfordulótok együtt!
Csajok ma 9 éve hogy együtt vagyok a férjemmel! :-D
Jó reggelt!
Látom tegnap jeles nap volt sok családban! Mindenkinek boldog hófordulót kívánok. Mi is ünnepeltünk, nálunk is 7.hós szülinap volt. Remélem Dávid láztalanul aludt és hamarosan el is felejtitek a betegséget. Szép napot mindenkinek!
Köszi lányok mindenkinek!!!
Szegény kisfiam nagyon hamar beájult.Biztos nagyon fáradt.Pedig napközben hagytam sokat aludni.Remélem lázmente éjszakánk lesz.
És természetesen mindenkinek nagyon szép és nyugodt éjszakát kívánunk. :)
További ajánlott fórumok: