2011 Augusztusi babák (beszélgetős fórum)
Én Kecelen, lehet hogy tudod hol van. Kiskőrös mellett.Én a babaágyat valószínű ingyen kapom, veszünk pelenkázószekrényt külön, nekünk ennyi a bababútor vásárlás.De még egyik sincs meg.
Gondolom Kecskemétrn szülsz. Én Halason.
Kecskemét mellett lakom. Terveztük a babát. Sajnos tavaly volt egy vetélésem, de most úgy tűnik minden rendben :-) Kecskeméten rendeltük a Faktum Bababoltban a bútort. Kiságy, pelenkázó szekrény, polc és egy 3 fiókos + 2 polcos szekrény amit választottunk. Már nagyon várjuk, hogy megérkezzen. Akkor tervezünk bevásárolni mindent. És te hol laksz?
Te gondolom 83-as születésű vagy, akkor 28 éves lehetsz. Én 84-es vagyok.Terveztétek a babát? Én már szerettem volna, úgy éreztem most jött el az idő.
Interneten rendelted a bútort, vagy boltba? Én csak ágyat szeretnék, külön bútorokat nem veszünk, esetleg egy kisszekrényt a babaruháknak.Te merre laksz?
Szia. Én is irodában dolgozom, jún. végéig még szeretnék is. Én vettem pár babaruhát, a bútort megrendeltük, kb. 1 hónap múlva érkezik. De a többi dolgot csak azután vesszük meg. Ja, és kislányt várunk :-)))
Sziasztok! Nekem is az első baba.Eddig úgy van hogy lány lesz. Már vettem pár babaruhát.De még nagyon sok minden van amit meg kell vennem. Én jól vagyok, még dolgozom irodán, bár a mozgás már nem megy annyira. Gyaloglástól bekeményedik a hasam.Ti mit vettetek?
Sziasztok!
Én augusztus 23.-ára vagyok kiírva. Első baba. Nagyon várjuk. Mi már elkezdtük a baba cucc beszerzést. :)
Sziasztok. Én 15.-re vagyok kiírva. Ti hogy vagytok?Kinek hányadik babája? Nekünk az első, és már nagyon várjuk!!!
Minden hónapra írnak, de akik augusztusra vannak kiírva azok persze nem. Pedig nincs az már messze!
Én is júniusra tervezem.De vettem már egy kis sapkát, body-t, két kis zoknit, takarót.Nálunk a családban sincs és a barátok között sincs olyan aki tudna adni valamit is.Valószínűleg lány lesz.Neked?
Sziasztok!
Én is 20.-rá vagyok kiírva. :)
Még én sem vettem semmit, bár már nézegettem, igaz sok mindent kapunk, szerencsére sok a gyerkőc a családban, így csak a kisebb dolgok maradnak, na meg a nem igazán olcsó pelenka mennyiség felvásárlása. :) Mondjuk én jövő hónapra tervezgetek megvenni egy-két dolgot, de már alig bírom ki.
Sziasztok! Senki nem ír.:( Én augusztus 20-ra vagyok kiírva.Még nem vettünk semmit a babának. Ti?
jajj bocsi most látom a dátumot h mikor írtál :)
Szia!
Üdv köztünk, de nem február 21?
Kitartás és pihizz sokat! Hány hetes vagy?
Sziasztok! Én is csatlakoznék. 30.-án teszteltem pozitívat. Végre!!! Másfél éve volt egy vetélésem, azóta hiába volt minden próbálkozásunk. Reméljük ez alkalommal minden rendben lesz., Most táppénzen is vagyok, remélem a nyugalom miatt könnyebb lesz a beágyazódás. De csak jan.21-re kaptam a dokimtól időpontot.
Lányok! Gyertek át a 2011 augusztusi babók-hoz! Ott már elég sokan vagyunk!!
Itt a link:
[link]
Várunk Benneteket!
Andi
Sziasztok, én is csatlakoznék, ha nem bánjátok.
Ma vagyunk a 4. hét végén.
Sziasztok! Csatlakozhatok? Én is tegnap teszteltem egy elég erős +-at remélem minden ok lesz és + is marad :) 2. babánkat várjuk, Sajnos volt már egy missed abom 2007ben
Úgy értem hogy védekezés és szoptatás mellett lett teljesen váratlanul.
Szia gratulálok!
Már van a Hoxán egy ilyen fórum, gyere át hozzánk!
2011 augusztusi babók
[link]
Sziasztok! Két csíkosat teszteltem, holnap megyek orvoshoz! Nagyon várjuk a babánkat! :)
Szerintem úgy értette, hogy esetleg nem számítottak rá:)
Hogy érted azt, hogy "meglepetés baba"?
Sziasztok.Mi dolgozunk keményen a dolgon remélem én is csatlakozhatok hozzátok:)15.- ére nem várom a menszit.Már volt 3 terhességem fél év alatt de sajnos a 7.ik hétnél nem tudtam sosem tovább jutni:(
Szia! Én is csatlakoznék, haloványkát teszteltem ma. 3.ik baba lesz és meglepetés baba.
Sziasztok
Várok ide minden kedves jelentkezőt aki 2011 augusztusára várja babáját.
Én tegnap teszteltem, halvány még a csík, de ott a tesó a pocakba. Émelygek, szagokra érzékeny vagyok már.
További ajánlott fórumok: