Melyik az a gyógyfürdő Budapesten, ahol lehet úszni, gyógyvízben ázni, és szaunázni is. Esetleg jakuzzi és egyéb élményelemek vannak? (tudásbázis)
Meg fogjuk látogatni majd egyszer Velencét.
Egyébként majdnem ugyanennyi távolságra van Cegléd és az ottani wellnesshotel is jó. Best Aquarell a neve. Ott már voltunk.
De lehet, hogy itt Velencén több minden van... Viszont drágább is.
Hát sajnálom, hogy Pesten nincs egy ilyen jó hely, mert mégiscsak közelebb lenne... :(
kíváncsi voltam, megnéztem konkrétan:
széchenyi belépő (hétvége) 3250 ft, velence ugyanez 4500. de ég és föld amit szolgáltatásban kapsz, továbbá a hely kialakítása és telítettsége miatt a széchenyiben max 3-4 órát leszel (fekhelyek hiánya + unalom egy idő után), míg velencén egy nap simán elrepül, még nem is volt időd mindenhova rendesen bemenni:))
akkor most melyik a drága?
de persze nem akarom túlreklámozni a velencei spa-t, mert akkor már nem lesz olyan jó, ha nagyon felkapott lesz és ellepik a néptömegek:)
szóval nekem az a jó, ha minél kevesebben fogtok oda járni, annál több hely marad :D
a bp-i aquaworld pl jóval drágább, még a benzinköltséget is beleértve jobban megéri velencére menni.
amúgy meg az, hogy mi drága és mi nem, relatív.
szerintem a széchenyi is drága, tekintve hogy milyen szolgáltatást kapsz ott a pénzedért, és milyet kapsz máshol :)
amúgy általánosságban mindenféle szabadidős tevékenység, szórakozás drága. :)
Üdv itt is:)
Ha jól sejtem, az a velencei spa méregdrága. Vagy nem egyre gondolunk?!
Pont most találtam egy cikket a Széchenyiről...
Tetszik a velencei wellnes. Csak lehetne egy kicsit közelebb is. :)
Köszi a sok infót! :)
Megnézem ezt a velencei dolgot is.
a széchenyiben ha a termálfürdőbe veszel jegyet, azzal tudsz menni az úszómedencébe is. (de valószínű kapható olyan jegy is ami csak úszásra jó)
a szauna-gőzfürdő részleg egyrészt nagyon kicsi, másrészt régi, és tömve van. szaunázni gyakorlatilag lehetetlen, mert állandóan ki-be járkál a nép, nyitogatják az ajtót, így kihűl az egész, másrészt nem igazán nyugodt.
de a termálvizes rész jó, sok medence van, és persze nagyon szép az épület:))
arra számíts, hogy mindig tele van turistákkal.
értékeket ne nagyon vigyél, mert elég gyakoriak a lopások, még a zárt szekrényekből is :((
néztem természetesen már mindenféle honlapot, de valahogy olyan zavaros az egész. Rossz, hogy nincs saját honlapjuk a fürdőknek, csak ilyen összefoglaló jellegűek. És ki tuja, hogy azok mikori adatok...
Szeretnék személyes élményeket hallani olyanoktól, akik jártak is ezeken a helyeken mostanában.
néztem...
Két kérdésem lenne:
-Külön belépő kell az uszodába és a termál részbe?
-Mi az a "kötényes" medence?
Szecska :)
Széchenyi Fürdő - kisföldalattival a legegyszerűbb