Járt már valaki Dr Csenkéné Dr Tóth Katalin doktornőnél az Oliva Med bőrgyógyászaton? (beszélgetős fórum)
8. 3dce2141eb
2016. márc. 5. 13:41
Egyetértek az előttem szoloval!
Sőt a plasztikai sebész részleg is ugyan ilyen!
Ha bajban mehetsz hova akarsz!
Fierpasz doki meg ugy kezeli a Hasplasztika kérdését ahogy esik ugy puffan közel a korhaz ha gaz van mehetsz oda!
Gaz az egesz olivamed
7. 5d51fd695b
2015. márc. 1. 16:11
Sajnos a kedvesség nem párosul szakértelemmel! :(
Jobban teszi mindenki ha elkerüli ezt a helyet! Ha elszúrják a beavatkozást, nincs garancia! Fizess és utánna ha baj van, oda mész ahová akarsz.
Tudomást sem vesznek Rólad! :(
6. misz (válaszként erre: 5. - Sylva)
2012. márc. 25. 22:19
Köszönöm szépen a biztatást. Aranyos vagy. :) Remélem minden rendben lesz.
Én nagyon bízom benne. Szerintem nagyon jó szakember.Nem is beszélve arról, hogy tündéri. Rendel Debrecenben, Békéscsabán és Szegeden is.
4. misz (válaszként erre: 3. - Sylva)
2012. márc. 22. 20:20
Köszönöm, hogy írtál. Az Anyukámnak basaliomát talált, és azt mondta 20 perces műtét kell az eltávolításhoz. Nagyon féltem Anyut.
3. Sylva
2012. márc. 22. 20:17
Mi voltunk. Nagyon meg voltam elégedve vele.
2. misz
2012. márc. 22. 20:05
Ha valaki járt már a doktornőnél, ossza már meg velem a tapasztalatait! Nagyon szépen köszönöm!
1. misz
2012. márc. 22. 20:03
Járt már valaki Dr Csenkéné Dr Tóth Katalin doktornőnél az Oliva Med bőrgyógyászaton?
További ajánlott fórumok:
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- Felállt a doktornőnél
- Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati rendelés. Tapasztalatok?
- Háziorvos felírhatja a bőrgyógyász által adott antibiotikumot?
- Hova tudok időpont nélkül elmenni bőrgyógyászatra?
- Tudnátok ajánlani olyan bőrgyógyászt, aki a pattanásos bőr esetén a kiváltó okokkal is foglalkozik?