Hova tudok időpont nélkül elmenni bőrgyógyászatra? (tudásbázis kérdés)
Írtad, hogy nem fogadják el a háziorvos igazolását, amúgy joggal.
7-10 nap a gyógyulási idő.
Pénteken végig vizsgálta a házi orvos, a betegsége fényében, úgy adta ki az igazolást..
A rüh is és az ótvar is fertőző betegség, gondolhatnál a többi kisgyerekre is, akik egészségesek.
Jó lenne, ha a beteg gyermekedet, bármi is a baja, nem vinnéd közösségbe, amíg teljesen meg nem gyógyul.
Ha van orvosi igazolás, nem köthetnek bele.
Nem tudom, mennyi ideig kell otthon maradni ilyenkor. Az orvos tudja megmondani, ahhoz kell tartani magad.
Kezeled a bőrét valamivel?
Orvost megkérdezve:
[link]
igen ezt olvastam, ezért is kételkedtem, az egészben, de aztán, ahogy ránéztem a kórlapjára figyelmesen, akkor láttam, hogy teljesen más tünetek vannak, mint a rühességnél..
köszi, de bocsi, ótvart kapott, de amikor mondta a bőrgyógyász én azt hallottam...durva lesz hétfőn, mert kérik az oviban a kórlapot, és bár a házi orvos megnézte, és kiadta az igazolást, félek, hogy kötekedni fognak, hogy még maradjon otthon..pedig már szinte alig látszanak a "bibik"...:S Szerinted hány napig kell itthon maradnia a gyereknek?A doktornő azt mondta a héten nem mehet, de persze ezt nem írta le pontosan a kórlapjára...:(
:(
Ez nem túl jó...
Jobbulást kívánok!
Őt is olvastad?
[link]
Hát nem egészen, tegnap elvittem, kaptunk ezerféle kencét, bár vicces, azt mondta rühes a gyerek...de előtte kedden a házi orvos miért ne mondta volna?! Meg amiket olvastam, pöttyökből indul, meg rondább mint ami a gyerek bőrén van..annyit mondott, hogy a héten ne vigyem..de az orra miatt, ami vörös volt, de mert picit taknyos volt, és nehezen fújunk még orrot..de kontrollra csak egy hónap múlva vagy ha súlyosbodnak a tüntek..qurva jó..úgy, hogy igazolást nem adott.
Rég jártál erre. Akkor sikerül beszerezned az igazolást. Remélhetőleg!
Hát igen...elvileg bármit képes vagyok megoldani, akár erőszakosan vagy manipulációval,úgy, hogy észre sem veszik.:D na jó nem mindig, általában ha elmondom,őszintén a sztorit segítnek.
Mindenkinek "csak valami" kell :)
:)
Ez jó!
De azért nyugtával dicsérd a napot!
Remélem, szerencsével jártok...
Köszönöm :) Végül a heim pál fogadni fog holnap..csak odakell érnünk 7re..egy élmény lesz de legalább megoldjuk.
Van miért dühösnek lenni.
Valahogy csak sikerül megoldanod, sok szerencsét, türelmet kívánok hozzá!
Értem..tehetnek egy szívességet amugy...csak nem akarok káromkodni, elég volt tegnap hazafele a villamoson, amikor a tesom írta, hogy mi van..:(
Én akkor estem át ezeken a megrázkódtatásokon, mikor a lányom először mesélte, hogy hiába viszi el a gyerkőcöt magán allergológiára, ami pár nap alatt eredményt mutat, a sok hónapos várakozásos állami intézmény papírját fogadják csak el.
Családbarát ország, családbarát/betegbarát intézményei...
Mit lehet erre mondani...
Ne számíts semmi jóra! :(
A bürokráciába, meg a hülyeségbe egyszer még belefullad ez az ország.
Az, de tényleg..már nem tudom, sírjak vagy nevessek-e.. :D :(
Megkérdezted őket, hogy csak igazolásért mehettek-e?
Háááát, nektek sürgős! ;)
Na de hát nektek csak egy igazolás kell!
Hihetetlen!!!
Ez úgy c@r, ahogy van. :(
vagy szerinted ezt hogy értelmezzem? : " Ezen felül a beutalóval ellátott sürgős eseteket látjuk el." Érdemes lenne megpróbálni elmenni?
De, de ott is, azt írták nem tudnak fogadni, ezen a héten..de elmegyünk oda is személyesen, írok-hivom a heim pál bőrgyógyászatát is, hátha bejutunk ma-holnap.
Bőrgyógyászatra is?
A kerületedben nincs gyerek bőrgyógyászat?
Jól megkönnyítik a kisgyerekesek életét... :(
Viszont most olvastam, hogy ott is előjegyzés van..pff
Ovival beszéltem nem fogadják el a házi orvosi igazolást, úgy, hogy mennem kell szerintem vele a heim pálba..gondolom, hogy fognak örülni neki benn a melóhelyen :(
Az ovit is hivogatom :D De senki nem veszi fel..-.-" A rendelőbe elmegyek személyesen a gyerekkel..meg utána a házi orvoshoz..az tényleg, jó sz...r..:(
Az ovit kérdezed meg, kinek az igazolását fogadják el, legalább nem kell felesleges köröket futnod!
Sok szerencsét kívánok!
Ez a magyar eü... :(
8 óta hivogatom őket, nem veszik fel a telefont, az e-mailemre se válaszolnak...a rendelő se veszi fel..már tiszta ideg vagyok :(
További ajánlott fórumok: