Égő, viszkető érzéssel oda lehet menni időpont nélkül az SZTK-ba? (tudásbázis kérdés)
Talán ne biztassunk arra senkit, hogy minden vackot feldugjon a hüvelyébe, úgy, hogy azt sem tudod, mi a baja. Tiszta távgyógyítás!
Hogy a hoxa tele van mindig az önjelölt sarlatánokkal, hihetetlen.
Gyulladt hüvelybe egyébként is tilos dugdosni bármit.
Szerintem várjuk meg, mit ajánl az orvos.
Én semmit nem dugdosnék sehova találgatós alapon.
Érdemes a nődoki általt adott kezelést kiegészíteni probiotikummal, az is segít visszaállítani a hüvelyflórát, meg a bélrendszerednek is jót teszt, mert ezt is bántja az ab. Én az enterolt ajánlom, nekünk nagyon bevált.
Nekem ezek a patikai szerek nem szokták elmulasztani a hüvelygombát, csak amit a doki felírt.
Az sajnos tonkreteszi a huvelyflorat..
Kene vmi irrigator,( amivel visszaalitod a ph-t) de az a legjobb,ha lat doki.
Nem szedtél antibiotikumot?
Az okozhat ilyet sajnos.
Jobbulást
Látatlanban nehéz, de sztem ez hüvelygomba!
Nincs otthon valami krém, Canesten, Nizoral vagy hasonló? Patikában is lehet kapni vény nélküli készítményeket, ott is tudnak ajánlani!
Ha nem élsz nemi életet, esetleg a túlzott szénhidrát fogyasztás miatt a baktériumok és gombák túlszaporodhatnak, ami okozhatja a kellemetlen viszketést!
A kérdésere válaszolva természetesen oda mehetsz, de az ottani eü dolgozó hogy reagál azt nem tudhatjuk.
További ajánlott fórumok:
- Mik azok a filmek, amik pozitív érzéssel töltenek fel?
- Hogyan kell kezelni egy kisebbségi érzéssel küzdő férfit?
- Ne vedd a lelkedre... de mit kezdj az érzéssel...?
- Mit kezdjek ezzel az érzéssel?
- Ma délelőtt az ujjaim között apró, viszkető, nedvedző hólyagok jelentek meg, mostanra teli van vele a tenyerem, mi ez?
- Igaz az hogy az újpesti SZTK-ba pénteken lehet menni időpont nélkül?