Hogyan kell kezelni egy kisebbségi érzéssel küzdő férfit? (tudásbázis kérdés)
Az ilyeneket az első verésnél kell páros lábbal kirúgni. Nem öt évig vele maradni. :(
Megint beigazolódott, amire régen rájöttem: akinek kisebbségi komplexusa van, az egyúttal ok nélkül féltékenykedik is.
Nem hiszem:) Én szeretem a férfiakat, a nőket kevésbé értem meg:o A férfiak nem kombinálnak túl,egyszerűen a problémára fókuszálnak,nem gyártanak ezer kifogást és miérteket.
A nők sokkal "bonyibb" lelkek:)
Amúgy van mvalami kis kütyü már erre,hogy állva pisiljünk:) De én nem veszem el ezt tök jó "firkálási" lehetőséget a pasiktól:)
Gondolj bele miket tudnak rajzolni a hóba) A végén még lekörözném őket:)
Ja,most a rajztudásomra vagyok büszke, mert az meg van:))
óóó,azok a csodás férfiak,és a logikájuk. A nők meg csak emocionálisan tudnak gondolkodni:)
Nem,nem vagyok férfi ezt jól látod:) Nem tudok állva pisilni:)
Én az érvelésedben nem látok logikát,bármennyire is szeretnéd ha látnék:) Én azt látom, hogy te ezt a helyzetet egy "élet adta pofonnal" oldnád meg.
Én meg azt mondom nőként, hogy ha férfi vagy,akkor sem hiszem,hogy minden lelkileg sérült és kisebbségi komplexusos férfi számára a taigetosz therápia a célravezető.
De nem írok többet, mert kezd lekopni a körömlakkom,pedig olyan szép:)
Meg szerintem túlbeszéltük,meggyőzni "sosenem" fogjuk tudni egymást, és nem is volt célom:)
Szépet, jót:)
Véleményed lehet, mint mindenkinek. Csak van akinek talán a "gyári beállítások" miatt is, több rálátása lehet, a saját hasonszőrű társainak működése kapcsán, mint neked, aki ilyen szintén kívülálló vagy :)
Tehát innentől, mivel nem vagy avatott szaktekintély a témában, hiába akarnád összemosni a személyedet egy pszichiáterével, jóval csekélyebb eséllyel indulsz a minket való megértésben, mint mondjuk én :)
Ha csak a statisztikai jellegét nézném a dolognak, akkor is felém hajlik a mérleg nyelve, bármennyire is nem tetszik. Igen ez az a dolog, amit te megint nem fogsz megérteni, igazolandó azt, hogy nem vagy szaktekintély sem férfi.
A férfiaknál a logika dominánsabb, és magasabb prioritást élvez egy beszélgetés/vita során, mint az érzések, megérzések.
Innentől számomra természetesen és kényelmes módón a vitánk lezártnak tekintendő, mert logikailag az én érvelésem helytálóbb volt, mint a tiéd.
Fránya férfiak és az ő furcsa észjárásuk :)
Ne adj olyan szavakat a számba, amiket én magam nem használtam.
Pszichológusnak/pszichiáternek lenni más téma. Ők ezt tanulták, erre készültek fel. Nem pedig úgy "jöttek létre", hogy mondjuk a példa kedvéért te, a hasadra csapva elkezdtek okoskodni a férfi és/vagy női lélek rejtelmeiről :)
Egy percet se pazarolni ilyen szemelyre.
Erositse meg 240 Volt.
Hát ezen tudnék vitatkozni, de időm nem engedi most. Akkor a te felvetésed szerint a női pszichológus/pszichiáter csak női pácienseket tud érdemben kezelni.
Mert én ebből ezt szűrtem le.Miért ne szállhatnék be egy olyan fórumba ahol a férfilélekről van szó?
Eddig azt hittem a fórumok koedukáltak:)) De már itt sem vagyok, na nem azért mert megfutamodok, csak félek gyorsan fogynak a kabátok...és a végén szegény férfiak lelke kihűl:))
A noi es a ffi agy nanaaaaa, hgy maskepp tekereg, meg jo :)
Erre (is)szoktak mondani, hgy a ffiak a Marsrol, a nok a Venuszrol erkeztek... :)
Pont ezért érthetem én jobban a férfi lélek működését, mint te :)
Tudod vicces módon én sosem érzem úgy, hogy a női lélek rejtelmeiről nekem kéne okoskodni, nők véleményével szembeszállva. Ezen a felvetésen, te is elgondolkodhatnál :)
Tehát, ha már szét tudod szedni a dolgokat női és férfi agyra, akkor ezt az ilyen jellegű témáknál is jó lenne helyén kezelned ;)
Egyébként annyit kérdeztek, ami kérdésként fel is lett téve. Hogy te mit szeretnél mögé képzelni, az engem férfi aggyal nem fog érdekelni, mivel számunkra tök irreleváns a háttérsztorik gyártása egy megoldandó problémánál.