Járjak heti kétszer úszni, vagy az egy úszás mellé járjak zumbára, aerobicra, táncra vagy fitlabdára? (beszélgetés)
Szerintem akkor inkább emeld heti kettőre az úszások számát.
"2. Program Hopping
What exactly is program hopping? In a nutshell, it looks something like this: A woman will go to a bootcamp class on Monday, a spinning class on Tuesday, a barre class on Wednesday, a yoga class on Thursday, a Pilates mat class on Friday, and then finish off her week with a hip hop bootylicious sculpt class on Saturday (OK so I made that last class up). The bottom line is that too many class-loving women, despite all of their efforts to exercise, never look any different aesthetically.
There is nothing wrong with adding a little variety to your training program, you just need to be smart about it. Try performing the same total-body strength training routine on Monday, Wednesday, and Friday. On Tuesday, mix in a spin class, try a boxing or kickboxing class on Thursday, and schedule in your favorite yoga class on Saturday. Try this schedule out for a month. I guarantee you’ll be happier with the results, and if not, change your schedule slightly until you find what works best (but still isn't your class-hopping frenzy)."
Kérdés,hogy az orvosod miért javasolta az úszást.Ha nagy túlsúly miatt,akkor az ugribugri sportokkal egyelőre még várj,mert haza vághatod vele az izületeidet.Ha hátproblémák miatt kell járnod úszni,akkor viszont olyat válassz,ami nem terheli meg a gerincet.
Egyébként ha úgy érzed,szívesen mozognál az úszás mellé valamit,akkor persze,menj nyugodtan,semmit nem veszítesz vele.:-)
További ajánlott fórumok:
- Aki kétszer született
- Milyen ember az, aki kétszer is nősült de most is hűtlen?
- Tudja valaki, hogy a gyermekvédelmi támogatást, amit egy évben kétszer kapunk, azt most mikor fizetik legközelebb?
- Elestem 2 hete és a bokán kétszer akkora, mint kéne és bokától lefele fekete. Nem voltam dokinál. Menjek?Eltörhetett?
- Sziasztok! Tudnátok segíteni?2 hónapon belül kétszer csengettek be hozzám éjszaka! Már félek, mit tehetek?
- Miért nem lehet egy éven belül kétszer kérni a háziorvostól beutalót teljes vérkép laborra?