Ivott már valaki Testsúlycsökkentő Mályvateát? Mi a tapasztalatotok? Milyen adagban ittátok? (tudásbázis)
sziasztok,
németországban élek ott kezdtem el inni a mályvateát, semmi hatása nem volt, talán egy kicsit gyorsította az anyagcserémet, viszont ízlett ezért ittam/iszom rendszeresen. Most hazajöttem egy hétre magyarországra és itt is vettem egy dobozzal. Tegnap megittam két csészével és ma reggel olyan hasgörcsöm és hasmenésem volt mint még soha. szóval nem hiszem hogy iszom ebből mégegyszer
Sziasztok,
tegnap ittam egy mályvateát, és ma, eredmény: semmi :D Mikor hat, és hogyan?
Én próbáltam és igen sok tapasztalatra tettem szert. Ezek közül a legeslegfontosabb az volt, hogy hogyan lehet a városban menetközben AZONNAL wc-t keríteni.
Egyébként ettől a teától bemondta az unalmast az emésztő rendszerem. Azóta sem jött helyre.
Szóval mindenkinek, de leginkább az ellenségeimnek, csak ajánlani tudom:P
(Ja, esténként ittam 1 filtert)
én este iszom egy sötétzöld dobozos teából 1 filtert és ugyanazt a filtert forrázom le reggel,reggeli helyett ezt iszom...
Nagyon tisztít!!!Csak az aranyeret készíti ki piszkosul... :(
Elméletileg kitisztítja a szervezetedet, és olyan hatónayaga is van, hogy az éhségérzetet csökkenti.
Én a magyar -fábián- fajtát is kipróbáltam, de gyomorgörcsöm volt tőle, így az amerikai fajtát iszom, melynek sötétzöld a doboza.
Eleinte igen sokszor jár az ember wc-re, de kis idő múlva már nem okoz gondot.
Én ezt ittam a terhesség előtt a fogyókúrám alatt. És most ismét elkeztem, mert pár kil vissza szaladt a szoptatás alatt.
Melyiket iszod?Én a patikában vettem,de még nem fogtam hozzá.
Azt is szeretném tudni,hogy másra is jó e mint a fogyásra,tudsz ilyemiről?
sziasztok!
ÉN ITTAM ÉS BÉLVÉRZÉST OKOZOTT VIGYÁZZATOK!!!
Szia! Van egy ilyesmi tudásbázis kérdés is, ott mindenki ír a mályva teáról (azt hiszem Testsúly csökkentő teák... vagy ilyesmi).
Igazándiból én nem javaslom, ugyanis hasmenést okoz, ezáltal "fogyaszt". De tapasztalat, hogy ilyen eset után kétszer olyan sebességre kapcsol a szervezetem tartalékolás szempontjából.
Akkor ittam annó Atkins alatt, amikor (a kevés rost bevitel miatt) kimaradt egy nap a nagydolog. Azóta is az az egy doboz van fellelhetően a lakásban.
Adagja este a dobozon leírtak szerint.
További ajánlott fórumok:
- Mi a különbség a mályvatea és a most divatos Csala Zsuzsa féle Natúr Varázs tea között?
- Dr. Chen ZERO Fat testsúlycsökkentő kapszula vélemények
- Tarthat-e valaki erre vonatkozó képzettség nélkül testsúlycsökkentő fogalkozásokat, aerobic-órákat, amikért pénzt fogad el?
- Tapasztalatok az ételszállító cégek diétás, testsúlycsökkentő ételeiről.
- Hol lehet kapni mályvateát?
- Premium Regular testsúlycsökkentő italpor pontos összetétele?