Dr. Chen ZERO Fat testsúlycsökkentő kapszula vélemények (beszélgetés)
Annyira erőszakosan igyekeznek az emberre rátukni a fogyókúrás termékeket, hogy már ismert ismbereket is bevonnak a reklámjukba. Ráadásul fogyózás előtti fotókat is bemutatnak róluk, amiken egyértelműen látszik hogy átvariált fotók. mennyi pénzt kaphatna a hírességek ezekért a reklámikért, ha még azt is bevállalják érte hogy hazudnak mint a vízfolyás. A hitelességüket veszítik el ezzel.
Én annyit elhiszek ezekről a készítményekről hogy olyan gyógynövénykivonatokból állnak melyek segítik a fogyókúrák eredményességét. De hogy valaki kanapén punnyadva kizárólag ezekkel akar lefogyni, balgaságnak tartom.
Nekem az életmódváltás vált be. Mióta megválasztom mit rakjak be a számba és rendszeresen mozgok (a kerti munkán kívül), sokkal jobb a közérzetem, erősebb vagyok, és szépen lassan olvad rólam az, amit a szervezetem feleslegnek érez.
Ez kb. olyan, mint a fogak visszanövesztése.
Sosem fogják piacra dobni, mert nem lesz szükség fogorvosokra...
Pontosan!
Pont erről beszéltünk a napokban.
Ha lenne olyan szer, amitől lefogyhat bárki minden erőfeszítés nélkül, akkor nem lenne túlsúlyos ember...
Még egyik ilyen szer sem működött. Még a legújabb, méregdrága injekciókúrás szer sem működik, max. 1-2 embernél egy pár hétig, ahogy olvasom.
Ha működne valamelyik, nem lennének dagadt emberek.
Testsúlycsökkentő kapszula. Kész röhej. Megdöbbentő, hogy még mindig vannak emberek, akik bedőlnek ezeknek.
Kérdező, egyetlen dolog létezik, ami csökkenti a testsúlyodat, az pedig a kalóriadeficit. Nincs semmi trükk, ilyen egyszerű a megoldás.
Nem, nem próbáltam ki és nem is fogom.
Az ilyen kapszulákról azt kell tudni, hogy csak akkor hatnak, ha diétásan étkezel.
Ha diétásan étkezel, akkor kár kidobni a kapszulára a pénzt, mert úgy is lefogysz.
További ajánlott fórumok:
- Ivott már valaki Testsúlycsökkentő Mályvateát? Mi a tapasztalatotok? Milyen adagban ittátok?
- Dr. Chen Hair Revall kapszula
- Tarthat-e valaki erre vonatkozó képzettség nélkül testsúlycsökkentő fogalkozásokat, aerobic-órákat, amikért pénzt fogad el?
- Bavált valakinek a Dr Chen Szűztea Super Cla kapszula?
- Szűz tea kapszula Dr. Chen fogyás
- Tapasztalatok az ételszállító cégek diétás, testsúlycsökkentő ételeiről.