Mi a különbség a mályvatea és a most divatos Csala Zsuzsa féle Natúr Varázs tea között? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Nekem bejött mindkettő,a mályva kicsit húzosabb ,mint a natúrvarázs,de jó.Én valamikor egy hétig sem mentem wc-re de mindegyik segített.ajánlom mindenkinek,ja és csak este ittam a munkám miatt.sok sikert!
Bárki ihatja ezt a mályva teát?
Milyen erősen hajt meg?
Sziasztok!
Én már mindd a kettőbe belekóstoltam. A natúr varázsnak borzasztó íze van , de hát mit meg nem tennénk a sikerért?! Ez számomra is enyhe hashajtó hatással bírt. Utána megpróbáltam a mályvateát az viszont szorulást okozott. Szerintem mindenki próbálja ki a számára szinpatikusabbat! Árbeli különbségek is vannak. Sok sikert! Üdv.
És meg tudod mondani, hogy milyen diétát csináltál mellé? Mert ez a 4 hónap - 18 kg elég jónak tűnik. ^_^
Ma feltúrtam a teásszekrényt, és ráakadtam a mályvateára itthon, úgyhogy a 13 napos diétával együtt kívánnám alkalmazni. :))
Sokáig ittam a Natúr Varázs teát,de nem fogytam tőle semmit!Azután áttértem a mályvateára.Ez a tea nemcsak,hogy segít fogynom,de még a belsőmet is kíméletesen rendben tartja!!!!Egyenesen imádom!!!!Minden este iszok belőle egy adagot.Eddig két dobozzal ittam meg,közte 3-4 nap pihenőt tartottam.Azt szeretném megtudni,hogy meddig lehet inni folyamatosan a teát?Ugyanis azt hallottam,hogy 3 doboznál többet nem lehet meginni,mert a szervezetből valamiket kimos!?
Igaz ez?
Ja,és csak ezzel a teával tudok könnyedén nagydolgozni!/Amúgy székrekedéssel bajlódnék,ha a tea nem lenne!/
Úgyhogy én nagyon szeretem!!!!
anyukám pont tegnap mesélte, hogy ő kb egy hónapja issza a teát, ugyanúgy eszik mint korábban, és már 4 kilót fogyott.
gondoltam én is veszek egy dobozzal, hátha...
Első napom volt tegnap, hogy kipróbáltam a csodateát. Nos az volt a csoda, hogy túléltem a napot. Este fél tízkor ittam meg (természetesen a mellékelt útmutató alapján készült), de hajnali öt órától háromnegyed kilencig szinte el sem hagytam a mellékhelyiséget.
Gyomorgörcs, hasgörcs, hányás stb. Amit vettem a herbáriában azon egy pasi képe van, és váltig állította az eladó, hogy valamai jogi precedens miatt lett más a doboz.
Most ott tartok, hogy nem tudom mit tegyek. Asztmás vagyok, hipertóniás, epebeteg, mozogni nem lehet csak sétálni, szteroidos az asztma gyógyszerem, és az imák enyhén szólva nem segítenek fogyni. Rengeteg mindent kipróbáltam, de lehet ezt is fel kell adnom.
A Natúrvarázs tea dobozán látható"férfi"nem vette meg a tea gyártási jogát,hanem ő fejlesztette ki!
Igyhát valóban ez az eredeti készítmény.
Sziasztok!
Januar ota iszom a teat, de semmi, azonkivul, hogy hasmenesem van. Ha abbahagyom par napra, akkor meg szorulasom van. De semmit sem fogytam.
A boltokban csak olyan teat lehet kapni, amin egy ferfi feje lathato, azt mondjak, hogy az illeto megvette a jogot. De amit itt rendeltem,interneten, azon is egy ferfi feje lathato, es ra van irva, hogy eredeti!!! Na, most hogy legyek okos?????
Sziasztok!
Talán négy doboz NaturVarázs teát ittam meg, jó volt, bár fogyni egy dekát sem sikerült! Most abba kellett hagynom, mert brutál magas a vérnyomásom. Sajnos. Pedig nagyon bíztam benne, mert amúgy is keveset eszek, 3x sportolok, de a kilóim brutálok. : (
Én a mályva teát iszom most már közel két éve, igaz, fél éve már nem iszom minden este. Én esküszöm rá!
Egy év alatt leadtam közel 20 kilót! Nem fogyókúráztam, nem éheztem, semmit nem tiltottam meg Magamnak! Csak teáztam:)
Jól érzem Magam a bőrömben, a lelkivilágom mosolyog!:)))
Sok sikert!
sziasztok!
a segítségeteket kérném: mennyire hatásos a mályvatea?Én 3 napja kezdtem el, nem mondhatnám, hogy alaposan meghajt, reggelente megyek el max. 2-szer wc-re...mit gondoltok, érdemes folytatnom, vagy váltsak már teára?ha igen, melyiket ajánljátok?
köszi
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Okozhat-e bajt a külsőség közti különbség?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?