Premium Regular testsúlycsökkentő italpor pontos összetétele? (tudásbázis)
Mindenkinek hálásan köszönöm a segítséget!
A tur bo diéta porról elég sok jót hallottam. És természetesen rengeteg fórumot olvastam végig különböző termékkel kapcsolatban. Legtöbbször megoszlott a vélemény.
A Premium Regularban az tetszett, hogy a fogyókúra ideje alatt, végig orvosi kontroll alatt állnék. Feltételezem, hogy rendszeresen mérnék a vérnyomást, időnként laborvizsgálat... stb.
Tudom, létezik lipid ambulancia is. De oda elég nehéz bejutni és sajnos az áruk sem pénztárca kímélő:(
Most ismét tanácstalan vagyok:):)
Kezdjem itthon az általam főzött káposztalevessel? Ez már egyszer (15 éve) bevált. (A kapszulás formától azért idegenkedek, mert ott már van mindenféle hozzáadott "érték")
És esetleg a leves mellett próbáljam ki a barátnőim által agyon dicsért Relax&Tone-t?
Valóban lászanak a fogyás nyomai a barátnőmön, de nem vagyok meggyőzödve, hogy ez a masszírozónak köszönhető. Ugyanis kilométereket fut napota, almaecettel kezdi a napot és emelett eszi a káposztalevest...:)
Mindenkinek további kellemes hétvégét!
Aki esetleg időnként (nem napi rendszerességgel vagyok gépközelben) beszélgetne velem a fogyókúra "szépségéről", örömmel venném.
Segítséget kérek.Aki már használta, vagy jelenleg használja az italport, kérem, írja meg az összetételt!
Reményeim szerint a dobozon ez megtalálható. A honlapjukon sajnos ez az információ nem fellelhető!:(
Az összetételt azért fontos tudnom, mert a laboreredményem alapján oda kell figyelnem arra, hogy mit "eszek".
A kúra ára eléggé húzós, nem engedhetem meg magamnak az esetleges felesleges vásárlást.
Fogynom viszont muszáj!:(
Ha valakinek van tapasztalata a fenti termékkel és azt megosztaná velem, hálás lennék:)
További ajánlott fórumok:
- Kozmetikumok összetételének magyarázata
- Melyik a legjobb összetételű kutyaeledel
- Ivott már valaki Testsúlycsökkentő Mályvateát? Mi a tapasztalatotok? Milyen adagban ittátok?
- Mi a különbség a P.Cola light és a C.Cola light összetételében?
- Ki tudja milyen a neogranormon kenöcs, és mi az összetétele?
- Milyen összetételű ásványvizet ihatnak a várandós nők?