Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Itt 8. napja nem süt a nap :(( majdnem egész nap égnek a... fórum

Itt 8. napja nem süt a nap :(( majdnem egész nap égnek a... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - K-né Zsóka)
tegnapelőtt 17:20
Furcsa, nekem kevesebb lett a számla, no persze nem lottó nyeremény árával :) de mérhetően.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Birebora)
tegnapelőtt 17:19
Engem a félhomály zavar, nagyon fáj a szemem tőle.
tegnapelőtt 17:15
nálunk se sütött
tegnapelőtt 15:13
Kimondottan zavar a mesterséges fény. Csak akkor kapcsolom ha már nem látok és sötét van.
17. ,zumba (válaszként erre: 9. - Papája)
tegnapelőtt 14:21
Nem gondolnak bele, csak munka és tanítás után még sokáig legyen világos. Úgy viszont csökken az alvásmennyiség, mert még programozik sok ember. Valamit valamiért.
16. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:45
Én viszont azt nem értem, hogy majdnem minden égőnk le van cserélve energiatakarékosra, mégis annyi villanyt fizetik mint azelőtt. Szóval, dehogy menne rá a gatyád, alig vennéd észre.
15. globus (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 12:09
Jó kérdés, nincsen meg már a doboza. Bármilyen lámpatestbe jó, az izzó ledes, rengeteg kis lapocska van a felszínén, ezek befolyásolják az árát is. Itt a lámpaboltban nem ismerték, izzót netről rendeltem.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Globus)
tegnapelőtt 11:57
Igen, tudom, gondolkozom rajta. Milyened van, megmutatnád?
13. papája (válaszként erre: 10. - Globus)
tegnapelőtt 10:33
Így van, ezért szeretném,ha így is maradna.
12. globus (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:29
Létezik növénynevelő lámpa, ennek más spektruma van. Nem jó belenézni, vakít. Kaktuszokat szoktam vele pár percig napoztatni. Sokáig nem jó, megéghet.
11. Channa* (válaszként erre: 2. - Alnisa)
tegnapelőtt 09:50

Nálam is égnek a lámpák napközben is, ha kell.

HO-ban a nappaliban dolgozok. Most nálunk süt a nap, így délelőtt nem kell lámpa, de délután, úgy 14-től már fog kelleni a melóhoz.

10. globus (válaszként erre: 9. - Papája)
tegnapelőtt 09:47
Természet szerint ez az eredeti, ami most van.
tegnapelőtt 09:44

És még milyen sötét lesz akkor, ha véglegesen a nyári időszámítás mellett döntenek, mert ez a nyerő úgy tudom.

Jelenleg reggel 7-kor tök sötét van. Nyári időszámítás mellett 8 órakor lesz sötét. Belegondoltatok, milyen lesz sötétben kezdeni a munkát és a tanítást ?

8. Gratia (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 09:38
Én megértem, nálam is sötét van, ha be van borulva, sajnos nem túl nagyok az ablakok. De nálunk már süt a nap, hátha megy arrafelé. :)
tegnapelőtt 09:15
Nálunk most már süt:-)
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Alnisa)
tegnapelőtt 09:03
Olyan a ház elrendezése sajnos, hogy hátul egy fal árnyékol, és a növényeimnek kell a pótfény. Meg jó a lelkemnek. Ezek kis helyi fények, nem csillárok égnek.
5. semleges (válaszként erre: 2. - Alnisa)
tegnapelőtt 09:01
Ezt én sem értem.
tegnapelőtt 09:01
Itt süt.
3. globus (válaszként erre: 2. - Alnisa)
tegnapelőtt 08:57
Ma éppen süt a nap. Ha nem, akkor kb. reggel fél 9-ig, és délután 16 körül kapcsoljuk fel munkahelyen. Itthon kicsit később, irodai munkához több fény kell.
tegnapelőtt 08:52
Minek égnek a lámpák napközben? Attól még, hogy nem süt a nap, nincs olyan sötét, hogy fényárban kellene mászkálni a lakásban.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook