Mitől lehet már 3. napja egész testi izomfájdalmam és fejfájásom? (tudásbázis)
Lehet, hogy bírod, de az megterhelhet, ha mondjuk 10-15 fokkal hidegebb helyre mész be. Én amióta babával vagyok otthon, légkondit csak addig látok, amíg a boltba berohanok gyors bevásárolni. Alig fél óra és már érzem, hogy a vállizületeim, lábaim kezdenek fájni. A fejem is fájt munkahelyen, de ott ugye huzamosabb ideig voltam.
Otthon is van légkondi, az csak akkor van bekapcsolva, ha párom otthon van, ilyenkor bezárkózok egy szobába (szerencsére az előszobában van). Hiába csak 2-3 fokkal hűvösebbre van állítva, akkor is érzem, hogy az ízületeim kezdenek fájni.
Szóval azért vigyázz a légkondival.
Én azt mondom, örüljön, aki nem érzékeny rá :)
Az elmúlt időszakban nem szedtem multit, valahogy elfelejtettem, pedig kellene ebben a melegben eleve nem eszek annyit, tehát "természetes" módon még kevesebb jut belém.
Izotóniás italporokat keresgélek edzések utánra, de a multit is szedni fogom.
Most gyorsan megmértem: 111/75
Nekem gyakran alacsonyabb a vérnyomásom.
Én annyira nem szeretem a légkondit, de sokszor az ember nem tehet róla, ha olyan helyre kell mennie valamilyen ügyben, ahol alapvetően működik :/
Viszont míg ott voltam (2,5 óra) nem ittam semmit, ami ezek szerint nem bitos, h jót tett.
Ráfekszek kicsit a vitamin és ásványi anyagok pótlására.
Igazán a fejfájás zavar, szinte minden oldalról érzem. Ha tüsszentek, köhögök, belenyillal, ha lehajolok, szinte feszül és még a hirtelen szemmozgatásra is belesajdul a szemem mögött.
Remélem, jobb lesz.
Igen a légkonditol is lehet . De az ilyen he
lyen is elkel fogyasztani a megfelelö mennyiségü folyadékot.
A folyadék hiánya is okozhat ilyen tüneteket . Magnézium és kálium hiány is okozhat ilyen tüneteket.Ez a kellemetlen érzés jó pár napba beletelik hogy elmuljon.
Moncsicsi83: én alapvetően bírni szoktam, pl a múlt hetet is légkondis lakásban töltöttem, igaz ott nem nagyon edzettem. De tényleg lehet, h ez volt a baj, mert úgy fért bele az időmbe, h rögtön edzés után fürdés és rohantam is a légkondis helyre :/
Kisj: izomlazító nem rossz ötlet. Bár érdekes lesz az egész testem kenegetni :D
Kullancs nem csípett meg mostanában ?
Nézd át magadat, hogy nincs-e valahol belédfúródva .
A hozzászólásomban csak tippeltem, mert a légkondi okozhat ilyesmit is.
Nem tudom mit tegyél, de józan paraszti eszem azt súgja, hogy kerüld a légkondit, az izmaidat pedig kend be valami izomlazító krémmel.
Remélem minél előbb jobban leszel.
Nem edzettem túl magam, ebben az időben visszafogtam, viszont utána gyorsan fürödtem, hajat mostam és légkondis helyen voltam 2,5 óráig.
Ez okozhat ilyen durva fájdalmakat? Még sose tapasztaltam. De akkor elvileg ez el fog múlni hamarosan. Tudom valamivel segíteni a "javulásom"?
Pénteken délután indult el az egész, akkor csak a hátam és derekam éreztem, aztán estére már a hasam, mellkasom, fenekem, nyakam, vállam, fejem.
Most 3. napja tart és az egész testem érinti a lábfejem és vádlimtól kezdve a felsőtestemen át a karomig. Izomfájdalom, mert mozgásra fáj, mint valami nagyon erős izomláz.
Nem vagyok fejfájós, és eléggé kínoz. Nem voltam soha érzékeny frontokra, melegre. Aznap is ugyanúgy edzettem, mint előtte mindig.
Akkor jobb, ha felkelek, mozgok, enyhül, de attól függetlenül látszódik a mozgásomon, h fáj. Ha viszont lefekszek megpihenni, onnan felkelni nagyon rossz.
További ajánlott fórumok:
- 3 napja barna folyásom van, terhes lehetek? Segítsetek!
- Meddig lehet feljelentést tenni? 3 hónapja pénzt loptak a kártyámról
- Nagyon hamar elfárad a szemem, és migrénes fejfájásom lesz, mitől lehet, mit tehetek?
- Nem szűnő fejfájáson mi segít, ha gyógyszert nem lehet bevenni?
- Krónikus izomfeszültség, izomfájdalom mitől lehet?
- Mitől lehet látótér problémám és állandó fejfájásom?