Nem szűnő fejfájáson mi segít, ha gyógyszert nem lehet bevenni? (tudásbázis)
A vitamin tabletta/kapszula formában annyiban mégis hasonlít a gyógyszerekre, hogy egy csomó vivőanyag/csomagolóanyag van bennük! És sokszor ezek okoznak mellékhatásokat, problémákat!
Egyébként nekem, amikor hidegfrontkor szörnyű fejfájás kínzott, segített a vietnami/tigris balzsam, úgy hogy a halántékomra, az érnél jól bemasszíroztam. Ez egy lehetőség...
"Terhesség, szoptatás és termékenység
Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
A Saridont terhesség alatt, különösen a terhesség első harmadában és az utolsó hat hetében nem ajánlott szedni.
A hatóanyagok kiválasztódnak az anyatejbe. A Saridont szoptatás alatt nem ajánlott szedni."
Most megleptél, de utána néztem:
" A delfin a fogascetek közé tartozó vízi emlős állat" (Wiki)
Esküszöm, soha nem gondoltam volna! :))
Köszönöm mindenkinek.
Lehet, hogy vashiány mert mostanában kevesebbet figyeltem az étkezésemre rohantam el vissza, hogy utolérjem magam alig ettem zőldséget és ekkor kezdett el fájni a fejem erre nem is gondoltam volna ettől fájhat.
Lekértem dr.Goog Lee-től :)) a magas vastartalmú zöldség-gyümölcs listát.
Tessék olvasgatni, tanulmányozni, sohasem árt!
1. Az, amit Hoxa ír
2. Mellé, ujjvégekkel alaposan, gyengéden masszírozd át a fejbőrödet
3. Több helyen is olvastam már, hogy magnézium hiány, ill. vashiány is okoz(hat) fejfájást.
A magnézium tökéletes felszívódásához szükséges a B6 vitamin is.
Kismama vagyok és pár napja nagyon erős fejfájásom van.
Sehogy nem akar megszűnni.
2 dokinál is voltam azt mondták talán az időjárást nem bírom, vagy túl sok a stressz. Sajnos tényleg nagyon sokat idegeskedem mostanában.
Gyógyszert nem tanácsolnak.
Próbáltam vizes ronyot rakni a homlokomra de nem használt...
Esetleg valami praktika amivel gyógyszer nélkül is meglehetne szüntetni a fejfájást?
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- 3 hete kibontott gyógyszer, mert felet kellett bevenni, bontva a buborékfóliában, bevennéd?
- Napok óta tartó fejtetői fejfájásom van, sokszor már a gyogyszer sem segít.Ti mit ajánlanátok?
- Hogy szoktátok a gyerkőcnek beadni a gyógyszert? Mert az én gyerekem nem hajlandó bevenni
- Milyen időközönként lehet bevenni gyógyszert fogfájásra?