Nagyon hamar elfárad a szemem, és migrénes fejfájásom lesz, mitől lehet, mit tehetek? (tudásbázis kérdés)
Keress más háziorvost.
Aki elvállal bárkihez átküldetheted a kártyád.
Szerintem elég fontos,hogy az ember a házidokijában megbízzon.
A háziorvosunk sajnos egy pénzéhes ......
Tudom, ez van, de pont emiatt szeretnék alternatívákat gyűjteni, hogy ha szükséges, csak beutalóért menjek hozzá! Eszembe jutott a labor, hátha a vérképből kiderül valami... de másra nem nagyon tudok gondolni, hogy mi okozza...
Ne szemészetre menj,hanem a háziorvosodhoz.
A szemfájásod lehet ,hogy okozata valami másnak,Főleg ,hogy tudod,igazából nem is avval van a gond.
Sokat fáj a fejed és ez sugárzik ki a szemedre.Azt kell megtalálnotok ,mitől van a migrénes fejfájás,szerintem.
Sziasztok!
Az a problémám, hogy nagyon gyorsan fárad a szemem, és ha túl sokáig ülök a gép, a tv előtt, vagy vezetés közben nézelődök, estére migrénes fejfájás tör rám.
Dioptriális problémám nincs, a szemész 0,25 és 0,5 dioptria között mért, ami szinte semmi. Fényérzékenységem van, de avval nem tud mit kezdeni.
A fejfájás egészen hátul, a tarkóm felett jelentkezik, és a szemem is szabályosan fáj. Szerintetetek mi okozhatja ezt? Főleg szemészethez értők segítségét kérném!
További ajánlott fórumok:
- Erős migrénes fejfájás enyhítésére kinek milyen bevált módszere van?
- Nem szűnő fejfájáson mi segít, ha gyógyszert nem lehet bevenni?
- Mitől lehet már 3. napja egész testi izomfájdalmam és fejfájásom?
- Napok óta tartó fejtetői fejfájásom van, sokszor már a gyogyszer sem segít.Ti mit ajánlanátok?
- 3 hete enyhe, tompa fejfájásom van, égnek a szemeim. Mi okozhatja?
- Mitől lehet látótér problémám és állandó fejfájásom?