Isztriai baromfinyárs recept

1 kg csirkemell,
40 dkg húsos szalonna,
40 dkg zöldbab,
80 dkg krumpli,
1 pohár tejföl,
bors,
só.
Az Isztriai baromfinyárs elkészítési módja:
A kicsontozott és bőrétől megtisztított csirkemellet kockára vágom, sózom, borsozom és meglocsolom olajjal. A szalonnát is hasonló kockákra vágom. Felváltva felhúzom a nyársra és parázs felett szép pirosra sütöm. Isztriai attól lesz, hogy mellé párolt zöldbabot, sültburgonyát pakolok és az egészet nyakonöntöm tejföllel. Állítom, hogy így együtt nagyon finom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2008. aug. 16. 10:11
Az isztriai baromfinyárs elkészítési módja és hozzávalói.