Isteni volt Drágám! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Isteni volt Drágám!
Olyan nincs, hogy mindig "isteni".
Aki ezt állítja az hazudik vagy áltatja magát...
Az emberek nem merik felvállalni azt: AKIK!!!
Az élet velejárója, szuper, fini dolog. Szerintem hasznos dolog, ha az ember ismeri a testét!!! Gratula neked:)!!!
csajok!!!!!!!!
ha egy pasi ....felteszi a nagy kérdést...:"és neked jó volt????"
AZ A PASI ÖNBIZALOMHIÁNYBAN SZENVED...!!!!!
enniyt a magabiztosságról...
az a baj... veled hogy... tulságosan szeretnéd....a beteljesülést...és arra koncentrálsz hogy ...csak most sikerüljön...
a titok kulcsa a lazítás....!!!!!
ha azon görcsölsz ...hogy sikerüljön ...akkor nem fog menni...
el kell lazulnod...és minden pillanatát élvezni a dolgoknak... :D
bocsi ha nyers voltam...
Orgazmus nélkül is lehet ISTENI a szex!!! akármilyen hihetetlen, én így gondolom!
de egyet értek az előttem szólokkal is: érezni kell, nem kérdezgetni, és igaza van gyöngyinek is "Ő nem volt ott?"
Persze!
Flörtölt. Táncolt és beszégetett a másikkal. Esetleg megfogta kitüremkedéseit :) A többit meg hozzáképzelte. Na jó, talán garaton nyalta és azt hitte, ez a csók. Ne sértődj meg, semmi mást nem jelent, mint az életkori sajátosság bekövetkeztét a trendi szleng szerint fogalmazva. A tanulás mellett ez lenne a Te dolgod is. De ha túlságosan zavarnak a történtek, az sem baj. Ez jó esetben azt jelenti, hogy erkölcsi normád meghaladja az átlagot. Vagyis komoly értékkel bírsz, ami később sokat fog számítani. Amúgy az életre való kapcsolatok nem a Te korodban születnek. Ez a tapasztalatszerzés ideje.
Ezt se úgy vedd, hogy okoskodok feletted. Légy türelmes és nagyvonalú! Minden évben meg fogod mosolyogni az előzőt és másként, érettebben értékeled a történteket.
Szóval tök rendben van a kavarás és kell is. Különben halál unalmas lenne az élet. Ráadásul mindenki tapasztalatlan maradna...
OK. ? :)
Mondjuk, hogy igyekszem egészséges életet élni. Már amennyire alkatom és súlyom, valamint fejlövésem engedi. Mindemellett a testiséget az élet nevű torta egy igen nagy és fontos szeletének tartom.
Ezért kommentem nem más, mint poénnak szánt bekiabálás.
:)
Sziasztok!
Megtudnátok mondani ,h mit jelent az ha valaki aztmondja ,h kavartam diszkóban sráccal vagy csajjal fügettlen attól azon belűl mit ért h kavart valakivel?
Most jót mosolyogtam :)) !!
De én a "kor"t nem arra értettem,mint te.
"Na persze a kor is számit."
:)))
Milyen igazad van!
Régen elég volt öt percig nézni a "munkaterületet" és két óráig tartott az üzem. Ma két órát is nézhetem, hogy összejöjjön az öt perc :)
Vagy csak a szemem romlott?
Nekem rák jegyü a srác,akiről a másik fórumban beszéltünk.
De ő csak az elején nem tudta,hogy mizujság :)
Azt hitte,minden ok!
Meg persze azt is,hogy ő profi :)))
De hamar le lett törve a szarva!
És az már egyéntől függ,hogy utána hogy áll a dologhoz!
Célul tűzi e ki,szeretné e,hogy mindkettőnek jó legyen,vagy megsértődik.
Szerencsére ő célul tűzte ki ;)
Szerintem nincs két egyforma ember, aki külső jegyeiben ugyanúgy élné meg az orgazmust. Túlságosan is könnyű ennyivel letudni a problémát, hogy milyen ffi az, akit ezzel át lehet verni...
Sarkos, de hasomló a kérdés: Milyen Nő az, aki nem veszi észre, hogy csalják. De ez már off.
Vannak csendesebb és zajosabb emberek. Sőt, mókás, de ismerek olyat, aki szerintem leiskolázná a nyerítő lovat is :)
Ha egy új kapcsolatban elfogadod úgy, ahogyan van és nem kételkedsz, mert miért feltételeznéd, hogy már az elején mellényzsebből átvernek, akkor biza könnyű ilyen helyzetbe kerülni.
Szerintem mindenki becsapható. És ebben a teljesítménykényszeres világban sajna ezt is megfertőzte a kényszer. Sőt, vannak akik tökélyre fejlesztették hazugság-képességüket. Ahelyett, hogy őszinteséggel magukat segítenék. Mert tartom, hogy elsősorban magát csapja be az a Nő, aki ezzel a praktikával él ahelyett, hogy megkeresné a valódi orgazdáhaz vezető utat.