Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ismersz homeopátiás szert magas vérnyomásra? fórum

Ismersz homeopátiás szert magas vérnyomásra? (tudásbázis)

9. sirq
2009. szept. 30. 09:53

Mi is a homeopátia és mi a homeopátiás az kellene tisztázni. Én ezt találtam az Energy oldalon:

Bioinformációs, komplex gyógynövény-koncentrátum 17-féle gyógynövényből. Kiszerelés: 30 ml

Kiemelt hatásterületei: szív, erek, vér, immunrendszer, lelki problémák.

Az ENERGY cég bioinformációs készítményei egyidőben több szinten is hatnak az emberi szervezetre. Amíg a hatóanyagok közvetlenül a testünkben befolyásolják a szerveket és folyamatokat, az információs összetevők a biorezonancia segítségével az információs mezőben szüntetik meg a betegség okát.

A Korolen egy bioinformációs, széles spektrumú, regenerációs készítmény, melyet a fitoterápia, a psichotronika, a kristályterápia és a biorezonancia legújabb ismeretei alapján gyártanak. Ezt a nagyon nagy koncentrációjú terméket speciális technológával készítik. Nem tartalmaz tartósítószert, sem alkoholt sem cukrot , alkalmas tehát cukorbetegek számára is. A növényekben lévő valamennyi, vízben, valamint alkoholban oldódó anyag megtalálható benne.

2009. szept. 29. 16:38

Nem kekeckedem,de már régóta használom a Korolent. Az Energy oldaláról:

"A Korolen 23 féle HOMEOPÁTIÁS tinktúrát, növényi kivonatokat, illóolajokat, kristályokat tartalmaz, amelyeket bioinformációs összetevőivel együtt eredményesen használhatunk a különböző érrendszeri megbetegedések megelőzésében"

Nyilván az Energy a homeopátia mellett még felhasználja a fitoterápiát, a kristályterápiát és a biorezonanciát, de ezen terápiák nagyon is rokonai egymásnak. Erős kijelentés, hogy egyáltalán nem homeopátiás készítmény a Korolen.

7. sirq (válaszként erre: 6. - Liliom85)
2009. szept. 22. 11:59
Az Energy Korolen nem homeopátiás készítmény. Attól Neked még jó lehet : )
2009. szept. 22. 10:59
Nekem "csak" tachycardiám van, időnként megspékelve anginás rohamokkal. Betaloc-ot kaptam rá. Katasztrófa! A mellékhatásai kikészítettek. Szerencsére sikerült lecserélni még februárban Energy Korolen cseppre. Mindenkinek csak ajánlom!
5. sirq
2009. márc. 23. 19:21

Nagyon szívesen. Ha beírod az internet keresőbe /google/, hogy homeopata orvosok, akkor ott biztosan találsz megfelelőt. Tudom, hogy az első találkozás nem éppen olcsó, de olyat válassz akivel azután már telefonon tarthatod a kapcsolatot, mert a homeopátiában nagyon fontos az esetkövetés, aminek aktív résztvevője a beteg is. Remélem a legjobbakat.

Ha érdekel és Pesten laksz, szívesen ajánlom az én homeopata orvosomat akit már sok éve ismerek /természetesen privát üzenetben/

2009. márc. 23. 19:07
Köszönöm.Valószínűleg tényleg keresünk egy homeopata orvost.
3. sirq
2009. márc. 23. 18:02

Természetesen vannak homeopátiás szerek /sok szer!/a magas vérnyomásra. Az a kérdés a nehéz, hogy édesanyádnak melyik szer kellene. Nyilván sok más problémája is van amit szintén kezelni kellene. A homeopátiás szerek jelentenék a megoldást, de krónikus esetben a legjobb homeopata orvoshoz fordulni. Meg kellene ismerkednek a homeopátiával, tisztában lenni, a kezeléssel és ennek fényében elmenni egy homeopata orvoshoz. A homeopátiás szer keresésénél nagyon fontosak a tünetek. A betegség elnevezése, pl. hipertónia, nem lényeges, a lényeg a tünetek, modalitások stb. figyelembe vétele.

Gyógyulást kívánok anyukádnak!

2009. márc. 23. 17:40

Anyukám nagyon sok gyógyszerre allergiás,szinte hetente váltjuk ki az újabb,gyógyszereket.Ezreket költünk,de mindegyikre allergiás.

Arra gondoltam,hogy talán a homeopátia segíthetne.

2009. márc. 23. 17:38
Ismersz homeopátiás szert magas vérnyomásra?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook