Ismeri valaki a Proluton Depot injekciót? (tudásbázis)
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ikreket várunk (eddig úgy néz ki, hogy kisfiú és kislány), első babák, spontán fogantak a picik, egyik családban sem volt ikerterhesség. A 23. hétben járunk és eddig semmi panaszom nem volt. Az orvosom javasolta a Proluton Depot injekciót.
Szerintetek nem ártok a babáknak, ha megelőzés céljából elkezdem a kúrát úgy, hogy eddig panaszmentes vagyok és soha nem volt vetélésem?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Most látom, hogy már ismered a Prolutont!:-)
Nem baj, azért remélem hasznát veszed amit priviben küldtem róla. Bármi kérdésed van még szívesen segítek!!!
Ez minden ismerősömnek használt, én kijöttem utána a kórházból és az utolsó hetekben csak bejártam NSTz-ni, meg hetente egyszer ugyanazon a napon beadatni a Prolutont. Felháborító, hogy miért nem ajánlják az orvosok maguk, főleg olyan nőknek akik már többször is vetéltek!
Ő foglalkozik habituális vetélőkkel. Rajta keresztül lehet az ún. alloimmun vizsgálatra eljutni, ahol megnézik, hogy az immunrendszered nem löki-e ki a magzatot, mert sajnos van ilyen. Akinél ez bebizonyosodik, az IVIG kezelést kap és 90 %-ban ez sikeres terhességgel jár.
Szerintem egyszer érdemes lenne elmenned hozzá az összes eddigi vizsgálati eredményeddel, Budapesten rendel, sajnos általában 2 hónap, mire be lehet jutni a magánrendelésére.
Általában egyébként inkább 12. hét előtti vetéléseknél jellemző, hogy immunológiai okuk van, de azért egy látogatást megérne a dolog.
Szia!
Ki a Fülöp dr.?
Én Szegedi vagyok, gondolom Ő nem a közelben van?
Szia! Jártál már Dr. Fülöp Vilmosnál?
Erről a szuriról, amiről kérdeztél, annyit hallottam csak, hogy 5 naponként kell adni és progeszteron pótlásra való.
További ajánlott fórumok:
- A vérhígító injekciót megihatom?
- Kapott már valaki hónaljba érzéstelenítő injekciót? Nagyon fáj?
- Hogyan lehet megszabadulni a "tű-fóbiától"? Avagy, hogy bírjuk ki a vérvételt, a lidokain injekciót és társait ájulás nélkül?
- Sziasztok! Segítségeteket kérem, hogy hol és melyik orvos használja az abortusz injekciót. Pénzt nem számít. Félek a műtéti beavatkozástól.
- Mennyi pénzt illik adni a háziorvos mellett dolgozó asszisztensnek, ha 5 alkalommal jön házhoz injekciót beadni?
- Ki ismeri a BONVIVA nevű injekciót? Kérek tőletek tapasztalatokat aki már kapott anyunak irta fel a reumatológus, köszi