Sziasztok! Segítségeteket kérem, hogy hol és melyik orvos használja az abortusz injekciót. Pénzt nem számít. Félek a műtéti beavatkozástól. (tudásbázis kérdés)
szerintem elég siralmas,hogy más baját kinevetjük!
a topik indító segítséget kért.....
Húúúúúúúú....köpni-nyelni nem tudtam míg végig olvastam......nem tudom sírjak, vagy nevessek!!!???
(bocs, de a gólya nekem nagyon ütős poén volt :D )
hmmmm én is csak az inekcióról tudok meg arról hogy utána van eü m,űtét is ha kell de én úgy tudom akkor se kaparnak csak vákumoznak.
Egyébként nem tudom 37évesen ha még nincs gyerekem és szeretnék akkor megtartanám... De ha nincs és nem is akarok mert én vagyok a fontos magamnak akkor tök mind1 hogy kaparják vagy sem ... még ha nem is lehet a kaparás után gyereked akkor is tiszta és nyugodt a lelkiismereted mert te egyébként se akartál gyereket.
Bár ....
Franciarországban ezt gyógyszerrel csinálják, és nem kell utána kaparás.
Viszont csak a terhesség 8. hetéig.
Egy nap a kórházban, reggel egy bogyó, aztán 2 órávval később még egy bogyó...
van már gyereked? Ha nincs, szerintem ha elveteted nem is valószínű, hogy lesz.
Mire vársz 37 évesen?????????
Szia!
Úgy tudom,h kb 2 éve megszüntették. Szigorúan tilos használni! De az injekció után is kellett egy "egészségügyi műtét" a méh teljes tisztulása érdekében.
Még ha kapsz is ilyen injekciót attól még lehet, hogy kell a műtét is, nem biztos, hogy kitisztul a méhed, egy szimpla menstruációval, főleg, ha már "nagyobb" a babád.
Biztos, hogy el akarod vetetni?! Gondold mégegyszer végig, mielőtt véglegesen döntesz.
Szia!
Van ilyen injekció? Szerintem itthon ez még nem legális! Bár nem tudom, nekem anno fúúú, 7 éve volt ilyen műtétem, mert elhalt a babám...
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Melyik lisztet használjátok?
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Minden nap 2 x hipózom a wc-t, árt a wc nek? Inkább domestost használjak rá?