Kapott már valaki hónaljba érzéstelenítő injekciót? Nagyon fáj? (beszélgetős fórum)
Higyjél neki, csak az első szúrás kellemetlen, a többit nem érezni, mert jellemzően egymás mellé adják az injekciókat.
Macerálták a hónaljamat egynapos műtéten, utána majdhogynem könnyedén autóztam.
Tobb helyre szurtak a honaljaba, azt mondta hogy az elso kellemetlen volt.
2 okbol kifolyolag sem hiszek neki, az egyik az, hogy o meg veletlenul sem mond soha olyat, hogy ez vagy az neki fajt.
A masik pedig, mivel regen piercingekkel foglalkozott, sajat maganak is szurt egy tucattal, mindenfele erzestelenito nelkul... :O Beleborzongok a mai napig, sajnos vegigneztem sokszor :D
Szoval valoszinuleg nagyon magas a fajdalomkuszobe.
Ennek örülök :) a zsibbadás is szép lassan de biztosan elmúlik majd. :)
És mit mondott, neki fájt az injekció?
Szia,
igen, minden rendben volt :)
En persze halalra aggodtam magam.
Egy ejszakat bent toltott a korhazban, de masnap reggel hazajohetett.
Szerencsere jol van.
Koszi az erdeklodest :)
Hali :) na mi újság? :)
Minden rendben volt?
Csütörtök reggel lesz a műtét.
Azt írták a papírra, hogy éjféltől nem lehet enni, inni, csak a műtét előtt veheti be egy korty vízzel a Xanaxot.
Aztán ha szeretne, kérhet vénás bódítót, vagy altatót, de annak a nevét nem tudom.
Minek Xanax, meg bódító? A frászt hozzák rám!
Nem úgy volt hogy ez egy kis metszés, és 20 perc az egész? :(
Igen egy éjszakát bent kellett maradni,műtét után nagyon rossz feküdni is...meg fordulni...meg mindent...(itt akkor volt egy naplóm és akikkel jóba voltam még képet is tettem fel nekik a könyökömről :D) ,hát még az éjszaka,reggel menni kellett az orvoshoz aki műtötte,leápolták és délelőtt jöhettem haza.
Varrat szedésre mentem vissza legközelebb.
Bent kellett maradnod a kórházban?
Mondjuk a férjem előre kijelentette, hogy nem marad bent egy percet sem, 2 percre lakunk onnan.
A műtét után egyáltalán nem tudtad használni a bal karodat?
Mennyi idő múlva mehettél dolgozni?
A férjemnek is pont így van.
Akkor bizakodom :)
Csak néha fáj neki, a zsibbadás idegesítőbb.
Persze, tudom hogy a gyógyulás a cél, csak bosszantó hogy már szétszurkálták a könyökét, túl van egy rakat EMG, ENG vizsgálaton, és mégis műtét lesz a vége.
Valószínű hogy őt nem izgatja ennyire a téma, csak engem sokkol ennyire. Erről meg nem tehetek, én eleve fóbiás vagyok, lehet hogy emiatt aggódom ennyire.
Meg amúgy is, az ember félti akit szeret :) Csak én jobban :D
Az érzéstelenítő beadása fáj.
A bőrt hiába kenik előtte lidokainnal, az nem fog hatni, mert nyálkahártyára való.
További ajánlott fórumok:
- Epidurális érzéstelenítés fáj császármetszésnél?
- Veszélyes lehet az epidurális érzéstelenítés? Milyen előnyei és hátrányai vannak?
- Kapott már valaki arany injekciót ízületi fájdalomra?
- Ostenil injekciót kapott már valaki?
- Ki ismeri a BONVIVA nevű injekciót? Kérek tőletek tapasztalatokat aki már kapott anyunak irta fel a reumatológus, köszi
- Choragon injekciót kapott valaki beültetés után, hogy megtapadjon az embrió?