Irtózok a galamboktól..mi lesz ha a gyereket érdekli majd? (beszélgetés)
Én a gilisztáktól, csigáktól vagyok ki.
Most idén RENGETEG a giliszta a földben, csigák meg csak úgy sorjáznak. A gyerekem gyűjtést rendez belőlük. Összeszedi a gilisztát, és a mama teraszára viszi :-)), a csigákat is viszi utánuk :-))). Aztán bezsong, mivel a csiga egy idő után elmászik :-))). Engem nem zavar, ha ő akarja, hadd fogdozza, amíg nem nekem kell hurcolni :-))). Van, mikor mondja, hogy Anya, vidd, háát én mondtam neki, majd ha piros hó esik :-)).
Az én párom galambász és van papagájunk is:-D
Ettől függetlenül nem vagyok oda a galambokért,de nem is félek tőlük.
Nagyon rossz lehet,amit érzel én ugyanígy vagyok a rovarokkal.Megőrülök és félek tőlük.
Egyébként szerintem a kislányod meglesz papagáj nélkül is,meg kell beszélni vele a félelmeidet,biztos megérti és vegyetek inkább egy hörit vagy mást.
az biztos,nélkülük lesz teljes:-)
na majd én is így fogom nevelni..köszi
Ne félj előre! Tudod ez olyan, mint a Kisködmön mese.
Az én gyerekeimet nem érdeklik, mert én gusztustalan állatoknak tartom őket, és eleve úgy nevelem, hogy piszkos, bacis, fertőzés forrása. Egyszerűen nem viszem őket oda.
Galambok nélkül is lehet teljes életet élni! :-)))
Szia!
Őszintén, bántottak téged, hogy ilyen mély nyomott hagyott benned???
Én is írtózok tőlük :)
Majd megnézi az Apjával, velem nem az tuti :)))
Még asszonyfejjel is visitottam a békáktól és kigyóktól és egerektől és mindenféle rágcsálótól.
Azóta van két gyerekem.+ 1 teknősbéka + 1 gabonasikló + fehér egerek a sikló kajának + 2 Degu + 3 papagáj + 2 kutya + 2 macska és egy csomó béka, akiket az utcáról telepitett az udvarba a kislányom mentésképpen.
A lényeg, meg fogod szokni, ha nem tiltakozol ellene tulságosan.
Én is "félek" a galamboktól és szinte minden más repűlő bogártól is.Azt se bírom,ha egy katica van rajtam.Én nem úgy mondanám h félek tőlük,hanem inkább rosszul leszek,ha a közelembe jönnek.
Mi lesz,ha lesz babám és érdekli majd?Semmi,mivel a gyereknek van apja is.:-)
Pedig olyan helyesek! :)
Én a csúszómászóktól félek.
szia
én az összes madárral így vagyok és bennem is felmerült, h mi van,ha a gyermekem majd papagájt akar :(((
Sziasztok
Iszonyatosan félek a galamboktól..szó szerint legugolok,ha felém szállnak és megkövülök.12évesen Velencében rám szálltak és ez azóta van így..
Kérdésem:mi lesz ha már totyog a kislányom és érdeklődik majd irántuk?én képtelen leszek vele odamenni..