Ingatlanfinanszírozási szakértő (beszélgetős fórum)
Az ingatlanos hitelese minden bank hiteleit ismeri, személyre szabottan tudja neked a legjobbat ajánlani.
Neked ez meg azért jó, mert nem kell 100 bankba elszaladgálnod.
Szerintem rajta keresztül sem számítja meg neked a bank olcsóbban,miért is tenné?
Létezik-e olyan, hogy rajta keresztül kedvezőbb hitelajánlatot kapok valamelyik banktól, mintha saját magam intézem?
Azért kérdezem, mert amikor személyesen voltam bent az egyik bankban, kissé bizonytalan volt az ügyintéző, hogy megkaphatom-e az adott feltételekkel a hitelt, most pedig úgy tűnik, teljesen megfelelek bármely bank elvárásainak.
Sziasztok!
Lakást szeretnénk vásárolni. Az ingatlaniroda hirdet egy nekünk megfelelőt. Hitelt kell felvennünk, aminek kiválasztásában és az ezzel kapcsolatos ügyintézésben az ingatlanfinanszírozási szakértőjük nyújt segítséget.
Mivel egyáltalán nem értek ezekhez a banki dolgokhoz, kérlek segítsetek, mire kell figyelnem? A hitelügyintéző mindenképp az én érdekeimet képviseli vagy annak a banknak a termékét fogja ajánlani, amelyiktől magasabb jutalékot kap?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Jár valamiféle kedvezmény szakértői bizottság alapján megállapított diszlekszia, diszgráfia után?
- Van aki ingatlanfedezetes lakáskölcsönben tudna nekem segíteni?
- Szerintetek ingatlanforgalmazással lehet keresni?
- Mit csinál pontosan az ingatlanfejlesztő?
- Hol lehet találni ingatlanfelvásárlókat?