Ingatlan eladásából származó jövedelmem, adózás utáni megmaradt részét köteles vagyok ingatlanba fektetni vagy szabadon felhasználhatom? (tudásbázis)
De ingyenesen hívható nav információs telefon-szolgálata. Név nélkül, a konkrét esemény elmondása mellett megkapod a választ.
Bizony, ha egyszer ingatlant vettél, akkor abból soha többé az életben nem veheted ki a pénzedet! 😝
Ezt most komolyan kérdezted?!
Ez ügyben és más ügyekben is jó tudni, hogy van ingyenes jogi tanácsadás, akár telefonon is:
Nem vagy köteles.
De én azért meggondolnám erősen. Valószínű, hogy nem 2 fillér marad, és leginkább ingatlanba fektetve őrzi meg vásárló értékét.
Ha bankba beteszed, alig kapsz érte valami kamatot, ha szalmazsákba teszed, megrágják az egerek... :))
Sziasztok! Keresgélek neten ingatlaneladással kapcsolatban,de nem találok választ a kérdésemre.
Ha ingatlant adok el,a személyi jövedelem adó fizetési feltételeivel és kötelezettségeivel tisztában vagyok. Miután ezt az adóhivatalnak befizettem, a fennmaradó összeget köteles vagyok-e ismét ingatlanba fektetni?
Valaki esetleg tudna ebben segíteni? ☺
További ajánlott fórumok:
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Tudtok olyan helyet, ahol befogadnak egy számkivetett embert, nincs jövedelmem, segélyben nem részesülök, egyszerűen dolgozni akarok