Imádom a cuki műfenyőm. A legyilkolt, méregdrága élő fenyő... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én meglepődtem, amikor műfenyőre váltottam.
Annyira büszke vagyok, hogy nem járulok hozzá a természet értelmetlen legyilkolásához! És ugyanolyan szép! Nagyon megszerettem!
(Szépet kell vásárolni!)
Az első műfenyőnk 23 évig bírta.
Ekkor vettünk egy újabb műfenyőt.
A régit,aminek egyébként semmi különösebb baja nem volt,elajándékoztuk egy fiatal hölgynek.Akkor, pár éve pont így karácsony előtt kényszerült költözésre, és semmilye nem volt még az új lakásba. Pár darab bútort is kapott. Mindennek nagyon örült. És mi is,mert jó helyre került.
Bízom benne, hogy a vallomást kiíró, ilyen alapon nem iszik tejet, nem eszik tojást, húst, stb.
Mert ezek mind legyilkolt, elrabolt, lerabolt, stb. élőlények, ráadásul méregdrágák is.;)
A műfenyővel semmi baj,szépek.
A megtermelt fenyőket ,kidobás után bedarálják és visszakerül a természetbe,vagy máshogy hasznosítják.
Semmi bajom a műfenyővel, de azon felkacagtam, hogy "legyilkolt" élő fenyő! 🤣
Gondolom aki a vallomást írta kenyeret sem eszik, hisz az meg döglött búza!
Hozzáteszem, az élő fenyőt erre a célra termesztik évről évre újraültetve a kivágott példányokat. Mind életükben, mind kivágás után a biológiai körforgás szervez részét képzik. Ellenben a fröccsöntött műanyagok előállítása is roppant környezetszennyező, és több millió év múlva sem fognak lebomlani.
Sokan azt hiszol milyen faca gyerekek, mert nem irtanak ki erdőket. De ezek nem erdei fák, hanem ebből élnek sokan, hogy ezt termelik, kivágjál, újat ültetnek.
A műfenyő meg isten tudja meddig fogja a környezetet szennyezni, ha meg lebomló, akkor a tulajdonosait, akik belélegzik a bomló műanyag mikroelemeit.
További ajánlott fórumok:
- Ti mit tennétek? Vettem egy méregdrága Nike cipőt és néhány nap múlva 10ezerrel olcsóbban láttam ugyanazt máshol.
- Okostelefont vásárolnék megfelelő tudással, viszont nem méregdrágát
- Szeretnék venni otthonra egy testzsír mérő eszközt, lehetőleg nem túl gagyit de nem is méregdrágát... Melyik márkát ajánljátok?
- Te mit tennél, ha tudnád, hogy a párodtól méregdrága karácsonyi ajándékot fogsz kapni?
- Kaptam ajándékba egy méregdrága naptejet, ami 10-es faktorszámú. A gyerekemnek 40-es, nekem 20-as kellene. Mit kezdjek vele?
- Adyliget környékén keresek jó, de nem méregdrága vendéglőt, tud valaki?