Ilyen ruhát keresek, tudja valaki mi a neve, milyen népviselet vagy mi a pontos neve? (tudásbázis)
nézd meg ezt a képet! Erre gondoltál? Ha igen, ott kölcsönözni is tudod :) Remélem, tudtam segíteni!
ezt az egy linket tláltam ahol olyan ruha van amit én keresek.
tudja valaki hol lehet ilyet venni vagy bérelni?
piros csizma szokott lenni hozz. Ez valammi népt tájegységünk viselete vagy esetleg valami néptáncruha?
Valaki irja meg mi ez a ruha pontosan
női ruha
rövid szoknyaés sok réteg fehér alsórész, ezáltal kitatja a felső részt ami piros és egyben van a felsővel olyan fűző szerűen, olyan elől a megkötése mint a huszároknak volt a ruháján régen, és a fejdisz pedig olyan süveg szerü de az is piros és nem is süveg szerű hanem olyan az alakja mintha egy háromszög alakú anyagnak a két sarkát összetennéd.
Na jó bénán irtam de remélem van aki érti mit akarok.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy a GYES-nek a 8 órás munka melletti megszüntetése pontosan milyen hatállyal lesz bevezetve?
- Tudja valaki pontosan mit csinál egy szociális gondozó? segítsetek
- Tudja valaki, hogy a munkanélküli segély megállapításakor pontosan mit, milyen tényezőket vesznek alapul?
- Tudja e valaki PONTOSAN, hogy mennyibe kerül SZTK-s orvosi beutalóval, az SZTK-ban 1 db fog röntgenezése?
- Tudja valaki pontosan hanyadikos tananyag a fotoszintézis?
- Örökség miatt jönnek helyszíni szemlét tartani. Valaki tudja pontosan, hogy zajlik egy ilyen? Mit néznek meg, és milyen alaposan?