Ilcsi Mama 2012. évi időjárás előrejelzése - tavasz (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ilcsi Mama 2012. évi időjárás előrejelzése - tavasz
Ilcsi Mama Kedves!
Végre valaki, aki hisz a HOLD-ban, az általa segített vagy gátolt tevékenységek hasznosságában. Édesanyám szerint holdőrült vagyok (pedig földművelő családból származunk, az ország szinte legalmaradottabb részéről, keletről). A házban a szomszéd, aki a növényvédelemnél főtudós, szabályos röhögő görcsöt kapott, amikor elmondtam neki, hogy miért június 18-án délelőtt kivágott gyomfa (ecetfa néven ismert), nem fog visszanőni. Kijelentette, amikor magához tért, hogy majd három hét múlva jön ő a gyomírtó szerével, amit a gyökerekhez injektál. Ennek legalább négy éve. Ecetfa sehol!!
a következő könyv a "holdbibliám", hiszen az élet minden területére tud jó tanácsot adni.
Kérem, hogy Ilcsi Mama is nézze meg, hátha még nem olvasta.
Útmutató Hold
www.scribd.com › ... › Health & Lifestyle - Tárolt változat
2010. okt. 30. – Johanna Paungger,Thomas Poppe - Útmutató Hold, régebbi kiadás, m kklub by pupari in Health & Lifestyle and Books - Non-fiction.
Erre a linkre felmenve, a könyv olvasható állapotban jelenik meg, hiszen már nem tudtam a barátnőmnek megvásárolni.
Kedves V. Zsuzsa. Természetesen a 2012. Évre szóló időjárás előrejelzésnek még a hátra lévő részeit is fel fogja tölteni HOXA, ezek közt a nyarat is.
Azt írod, hogy belföldi nyaralási idő lekötése miatt már most szeretnéd tudni, hogy melyik időpont lehetne nektek a legalkalmasabb időpont. Azt javaslom neked, hogy az adatlapomon az INTERAKTÍVRA kattintva megtalálhatod az éves előre jelzést is, amelyből talán a legjobb időpontot tudod, majd kiválasztani.
Üdvözlettel: Ilcsi Mama.
Köszönöm szépen!
jelöltem kedvencnek és nyomon követem. eddig mindig bejött!! :D
Ugrás a teljes írásra: Ilcsi Mama 2012. évi időjárás előrejelzése - tavasz
További ajánlott fórumok:
- Ilcsi Mama 2013. évi időjárás előrejelzése - nyár/ősz/tél
- Ilcsi Mama 2012. évi időjárás előrejelzése - ősz/tél
- Ilcsi Mama 2013. évi időjárás előrejelzése - tél/tavasz
- Ilcsi Mama időjárás előrejelzése - 2011/12 ősz - tél
- Ilcsi Mama 2012. évi időjárás előrejelzése - nyár
- Ilcsi Mama 2011. évi időjárás előrejelzése - tél/tavasz