Ilcsi Mama időjárás előrejelzése - 2011/12 ősz - tél (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ilcsi Mama időjárás előrejelzése - 2011/12 ősz - tél
Tegnap 15-én esett sok helyen a hó, ma 16.-án enyhébb, naposabb.
Minden úgy, ahogyan Ilcsi Mama megmondta.
Örülök, hogy rátaláltam Ilcsi Mamára :)
Kedves "petya0502".Itt a január és február hó.
Január
FERGETEG hava.
Az elől járó.
Jelmagyarázat:
● = Újhold
Ď = első negyed (növekvő hold)
O = holdtölte (telihold)
© = Utolsó negyed (csökkenő hold)
1.-én Ď
9-én O
16-án ©
23-án ●
31-én Ď
1-től változékony időre számíthatunk, hol párás, néhol meg derengős napsütés mellett hószállingózással, ónos esővel, csúszós utakkal is találkozhatunk.
3.-tól, kisebb melegfront hatására éjszakánként és hajnalban ködfoltok képződnek, amely csak sokára oszlik fel. Elszórtan és helyenként, eső havas-eső is előfordulhat.
6-8.-tól viharos szél következtében a felhők tovaszállnak, és napütéses időben lehet részünk.
11-től egyre több felhő borítja az eget és előbb havas-eső, majd havazás várható, több helyeken az erős szél következtében hófúvás is lehetséges.
17.-től, néhol a borongós idő megmarad, de sok helyütt kevéssel fagypont alatti hőmérséklet mellett havas-eső, havazás lehet.
24.-29.-ig, hidegebb, fagyos napok jönnek, majd hideg és meleg frontok váltakozása következik, ebben az időben havas-eső- havazás is, ismét várható.
30-tól. Elszórtan és helyenként, főleg Nyugaton - havas eső, ónos eső, más helyeken hószállingózás, hózápor, az északi megyékben pedig havazás lehetséges.
Február
JÉGBONTÓ hava.
A nyomába járó.
Jelmagyarázat:
● = Újhold
Ď = első negyed (növekvő hold)
O = holdtölte (telihold)
© = Utolsó negyed (csökkenő hold)
7-én O
14-én ©
21-én ●
A január végi napok időjárása lesz a jellemző a februári kezdő napokra is.
6.-tól kevés felhővel, szeles, derengős napok lehetnek, majd ismét szél - viharral kísért, hideg, fagyos idő várható.
14.-i nap, környékén, több helyen nagyobb mennyiségű havazás lehetséges, melyet 16-val enyhébb, párás ködös idő vált fel és már csak hószállingózás, havas-eső lehetséges.
18-tól. Csökken a felhőzet, enyhül az idő és elszórtan lehet már csak futó hózápor,
23.-tól, a hónap végéig, hideg reggelekre, szeles, borongós, napos - napok jönnek.
Kedves Ilcsi Mama!
Sajnos felénk még híre-hamva nem volt a hónak, most is inkább pár csepp esőcske hullott, aztán pár percre kisütött a Nap...
Fekete Karácsonyunk volt, az Új év is hasonló...
Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Neked, Ilcsi Mama!
Ilcsi Mama!
Nagyon boldog Karácsonyt és Boldog új évet kívánok Neked és Családodnak!
Kedves” Wirgi” Már gőz erővel készül a 2012. évi, időjárás előre jelzés is. De csak a következő év 6, -a után tudom elküldeni Hoxának. Ugyan is, ez év december 13.-tól 24-ig. Illetve a 24-től a következő év 6. -ig, tartó - ténylegesen megfigyelt, - regula napok pontosító időket jelentenek, amit csak akkor tudok majd beépíteni az előre jelzésbe.
Remélem, meg vagy elégedve a sok hóval, amit beígértem még ez év januárjában.
Pedig a TV. -ben nem, azt mondogatják, hogy hó lesz ebben az időben.
Bízz az Ilcsi mamába, még eddig nem hagytak cserbe, egy évben sem az előre jelzéseim. Boldog szép, havas Karácsonyt kívánok neked: Ilcsi Mama.
Kedves "andiano". Már gőz erővel készül a 2012. évi, időjárás előre jelzés is. De csak a következő év 6,-a után tudom elküldeni Hoxának. Ugyan is, ez év december 13-tól 24-ig. Illetve a 24-től a következő év 6.-ig, tartó -ténylegesen megfigyelt,- regula napok pontosító időket jelentenek, amit csak akkor tudok majd beépíteni az előre jelzésbe.
Remélem megvagy elégedve a sok hóval, amit beígértem még ez év januárjában.
Pedig privi leveledben, meg voltál ijedve, hogy a TV.-ben nem, azt mondogatják, hogy hó lesz ebben az időben.
Írtam neked, hogy bízz az Ilcsi mamába, még eddig nem hagytak cserbe, egyévben sem az előre jelzéseim. Boldog szép, havas Karácsonyt kívánok neked és mindenki másnak is, aki szereti a havat: Ilcsi Mama.
Kedves Ilcsi néni!
Nagyon örültem az 1 éves előrejelzésnek. Remélem tényleg lesz hó karácsonykor. Örülnénk ha jövőre is elkészítené az előrejelzést nekünk. Jó erőt, egészséget kívánok!
Köszönöm mindenkinek a komm-t.
Kedves Lilibeth59. 7X túli nagyi vagyok. Nézz be a HOXA portálon, az adatlapomon az INTERAKTÍVRA kattintva. Sok mindent találhatsz ott, ami esetleg érdekelhet téged is.
Szeretettel üdvözöllek. Ilcsi Mama.
Ilcsi Mama!
Mivel szeretsz még foglalkozni, kedvenc tevékenységeid?
További ajánlott fórumok:
- Ilcsi Mama 2013. évi időjárás előrejelzése - nyár/ősz/tél
- Ilcsi Mama 2012. évi időjárás előrejelzése - ősz/tél
- Ilcsi Mama 2013. évi időjárás előrejelzése - tél/tavasz
- Ilcsi Mama 2012. évi időjárás előrejelzése - nyár
- Ilcsi Mama 2011. évi időjárás előrejelzése - tél/tavasz
- Ilcsi Mama 2012. évi időjárás előrejelzése - tavasz