Ilcsi Mama 2011. évi időjárás előrejelzése - tél/tavasz (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ilcsi Mama 2011. évi időjárás előrejelzése - tél/tavasz
Kedves "Jollymama" Remélem, már lassan meggyőzlek arról, hogy érdemes megbízni az előre jelzésemben.
Üdvözlettel: Ilcsi mama.
Kedves Ilcsi Mama!
Köszönjük,figyelni fogom az előrejelzésedet.
Várjuk a továbbiakat is.
Jó munkát.
A versek is nagyon jók.
Összegyűjtöttem én is rigmusokat, mint pl.:Ha Szt. Mihály napján itt van még a fecske, Karácsonyig vígan legelhet a kecske. Vagy: ha Katalin kopog, a Karácsony tocsog...
Elhatározom, hogy megfigyelem a népi bölcsességek igazságát, de sose sikerül:(
Egyben biztos vagyok: ha egy szikra felhő nincs az égen, és én mosok, kiteregetek az udvarra, akkor fél órán belül eső lesz. Mondják a szomszédok: Klári tereget, jön az eső:)
Kedves Akvamarin! Köszi a hozzá szólásod. Megfog jelenni a Nyár, Ősz, Tél részek is, de a Hoxa moderátor átvizsgálási idő - sajnos a sok beküldött anyag miatt- elég hosszadalmas. Nézd meg: A Neten a Start lapon a googl keresőbe. Írd be" Ilcsi Mama" meg nyilik egy oldal, annak lent (számozásoknál) a 2. oldalára kattintva rézd meg a Klubnál az egész 2011. évet. Valamint a
NXPower Lite bejegyzéseket. Itt a megnyitást követően megjelenik egy kicsi ablak azon "a csak olvasásra szövegre" kattints rá. Amennyiben szeretnéd a tobbi részt is írj e-,ail címet szívesen elküldöm. Jó szórakozást. Üdvözlettel: Ilcsi Mama.
Kedves Ilcsi mama!
Én már tavaly is figyeltem Dávid Mihály előrejelzéseit is,nagyrészt bejöttek a jóslatok.Én Budapesten élek.
Mostantól ezt is figyelni fogom,főleg,ha az év többi hónapját is leírod!
Üdv:Akvamarin
Kedves klarika! Látod ez ebben a szép, hogy mindenki saját szabad akarata szerint dönthet arról, hogy figyelembe veszi-e a leírást vagy sem.
Persze ha a júliust vesszük, akkor én azt írtam, hogy 4-25-ig tartó időszak, már jó meleg nyaraló időt hoz. Persze lesznek ebben is (főleg:11-13,18-20,26-29-ig)délutánonként -rövid ideig tartó- zivatarok, esővel, de azért a nappalok még mindig jó időt ígérenek. Köszönettel vettem a hozzászólásodat. Üdv: Ilcsi Mama.
Kedves Gabi! Köszönöm a kedves véleményed, tudod, ez nagyon jól esik nekem, meg erősít abban, hogy továbbra is készítsem - és ajándékként – adjam tovább az éves előre jelzéseket.
Ugyan boszi nem vagyok, de hál Istennek már sok éve nagy %-ban bejön a - minden év- január első hetében égész évre leírt időjárásra vonatkozó előre jelzésem. Első sorban én, ezt - évek óta, <ajándékként> sok-sok barátomnak és ismerősömnek - azért készítem, hogy a szabadidejüket, olyan időre tervezzék, amelyek alatt ne csak mérgelődjenek a rosszul megválasztott szabadság időpontban. Nagyon örülök, hogy most a HOXA is lehetővé tette, hogy mennél többen meg ismerjék a leírásomat. Folyamatosan meg, fog jelenni az egész év, csak így részleteiben!
Persze azért azt is, szeretném neked (és másoknak is) elmondani, hogy más oldalakon is, megjelent már előzőekben is az előre jelzésem, de sokan nem azt értékelik, hogy ez csak egy segítség a szabad időtervezéshez. Ezért aztán sokszor sértő beszólásokat is kapok, ha éppen ott, ahol az illető lakik nem olyan az idő, amelyet én leírtam. Arra nem is gondolnak, ezek az emberek, hogy természetes, hogy az egész ország területén nem egyforma idő van.
Azt, hogy már január első hetében valaki meg tudja mondani, hogy például október 14-én (Szegeden) még szép őszi nap lesz-e vagy sem, ahhoz <ahogy írod> tényleg boszorkánynak kellene lennie. Üdvözlettel:Ilcsi Mama
Kedves Ilcsi mama,
én alig vagyok pár évvel/3/ fiatalabb nálad de úgy tudom ,hogy boszorkányok pedig nincsenek,vagy mégis?
puszi kis időjós,gabi
Köszönöm kedves Ilcsi Mama!
Megbízom benned :)
Ugrás a teljes írásra: Ilcsi Mama 2011. évi időjárás előrejelzése - tél/tavasz
További ajánlott fórumok:
- Ilcsi Mama 2013. évi időjárás előrejelzése - nyár/ősz/tél
- Ilcsi Mama 2012. évi időjárás előrejelzése - ősz/tél
- Ilcsi Mama 2013. évi időjárás előrejelzése - tél/tavasz
- Ilcsi Mama időjárás előrejelzése - 2011/12 ősz - tél
- Ilcsi Mama 2012. évi időjárás előrejelzése - nyár
- Ilcsi Mama 2012. évi időjárás előrejelzése - tavasz