Hüvelygyűrűt ajánlott a nőgyógyászom. Mit tudtok róla? (tudásbázis)
Szia!
A tájékoztatóban az van, hogy ekkor lehet csak, de gondolom a hatása csak így tud érvényesülni az adott ciklusra. Nekem a nőgyógyász a 4. napot mondta.
Az én kérdésem az lenne, hogy akkor miután felhelyeztem 7 nap után már nem kell kiegészítő védekezési módot alkalmazni ugye?
Előre is köszi a választ.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy csak a menstruáció 1-5 napjáig lehet felhelyezni az elsőt,,vagy más időpontban is?Ha igen akkor is hat rögtön?
szia
igazad van, én is ezért birom annyira!!! tavaly ota használom, és nagyon bevált nekem! még az elején egyszer elhagytam, de megtanultam mellette a tamponhasználatot is!
Szia!
Én évek óta használom, nekem nagyon bejött! 3 hétig semmi gondom! Nem lehet érezni sem...
Sziasztok!
Kérdés: Mennyibe kerül ez kb.?
Fel kell tolni a méhszájhoz.Szépen illeszkedni fog és nem fog kiesni:-)Mint a tampont úgy kell felhelyezni,na jó egy kicsit feljebb de ahogy azt is megfogja a hüvely izomzata ettől sem kell félni.
Nem fogja egyikőtök sem érezni, ez egy kis szilikongyűrű.Nem fog zavarni.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Tudtok ajánlani Budapesten olyan nőgyógyászt, aki foglalkozik az implanon behelyezésével?
- Nem tudtok jó nőgyógyászt Dunaújvárosban vagy környékén?
- Dr. Harsányi Ágnes debreceni nőgyógyászról mit tudtok? Egy ismerősöm ajánlotta, szerinte a legjobb... Szerintetek?
- A nőgyógyászom ajánlottam a Magne B6 hogy terhesség alatt szedjem, de mire is jó az a terhesség alatt?