Nem tudtok jó nőgyógyászt Dunaújvárosban vagy környékén? (tudásbázis)
20 éve jártam utoljára Dunaujvárosba és akkor Koloshoz jártam, nagyon szerettem.
Manapság ő hogyan rendel, és hol?
Kedves Anyukák, Kismamák!
Én itt befejeztem. . . aki szeretne kérdezni esetleg, privátban válaszolok, ha olyan a kérdés amire lehet, amúgy nem. . .
Sajnos olyan dolgokat is leírtam, amit nem kellett volna, így inkább abba hagyom, nehogy több butaságot írjak!
Őszintén bocsánatot kérek mindazoktól, akiket megbántottam/megbánthattam, megsértettem! Nem akarattal tettem, csupán nem gondoltam bele a dolgok mélységébe. . . ebből látszik, hogy még mindig nem nőttem fel. . . sőt. . . Nagyon sajnálom!
Mindenkinek sok sikert a szülésekhez, jó babázást!
Pussssz:Vikus
Sziasztok. Én mostanában 3 dokival is "összefutottam". dr Barna Andrással, dr Szücs Jánossal és Sárközi doktor úrral. Szűcsön nem tudtam kiigazodni,hol kedves volt,hol tapintatlan
dr Barna és dr Sárközi kedves,figyelmes,őket csak ajánlani tudom.
Ez annyira személyre szóló dolog:( Ebben nem lehet igazán tanácsot adni. Felsorolhatnék vagy 20 nőgyógyászt Dunaújvárosban, valakinek biztosan volt vele baja:)
Én személy szeint 1. Dr. Medve László-nál szültem, nem ajánlanám!
2. Dr. Baráth Károly-nál, imádom! csak jókat tudok róla!
Dr. Kapus - bunkó volt velem, Dr. Szűcs - hol ilyen-hol olyan, nem tudtam kiigazodni rajta.
Dr. Kolos, nekem durva volt. Ezekkel az orvosokkal csak helyettesítések kapcsán volt szerencsém találkozni, de bőven elég volt.
Remélem azóta megtaláltad a megfelelő orvost:)
Hát, nem sokan jelentkeztek...
Érdekes :(((
Szia!
Olvastam...
Azért ne add fel, hátha jelentkezik valaki,aki tud egy normális orvost!
Kérdés,hogy hiszünk-e a csodákban???
Ez olyan szőrnyű.............
Ja amúgy szia,válaszoltam levélbe is!
Szió!
Mi van veled? Én úgy tudom,hogy a Kállai fel van függesztve... Ez kb. 2 hete volt,amikor a kórházban feküdtem. Nála halt meg egy baba...
Szia!
Őt is tudom ki!Egyszer voltam nála mikor elhalt a terhességem és ő küldött be a kórházba!Mert én a Kapushoz járok és aő akkor pont szabin volt!Szimpatikus a Kállay,lehet megpróbálom nála,mert a Kapus úgy érzem több szempontból is szarik rám,pedig a magánrendelőjébe jártam eddig és fizettem neki már nem keveset!
Ugy névről ismerem,de semmi közelebbi!Itt laktál Dunaújvárosban,mert most azt látom tószegen laksz!
Amúgy köszi a hozzászólásod!:))
Szia!
Én jártam Kolos JÁnoshoz és nagyon szerettem, bár rá is vannak panaszok, mint minden dokira...:(
További ajánlott fórumok:
- Ismer valaki jó nőgyógyászt Dunaújvárosban?
- Tud valaki Gyömrőn vagy környékén jó nőgyógyász?Nem magándokit, hanem SZTK-as!
- Hatvan, Pásztó környékén keresek megbízható nőgyógyászt, akinek van magánrendelése is elérhető áron. Ha van tapasztalatotok, segítenétek?
- Tud valaki jó nőgyógyászt Kiskőrösön vagy környékén?
- Tudtok ajánlani Miskolcon vagy környékén olyan jó és normális nőgyógyászt, akinek pénteken van magánrendelése?
- Csornán és környékén tudtok nekem ajánlani nőgyógyászt, akihez ti jártok, akivel meg vagytok elégedve?