Tud valaki jó nőgyógyászt Kiskőrösön vagy környékén? (beszélgetés)
Persze...ez mindenkinek a saját döntése.A baj csak az, hogy sajna csak utólag derül ki kinek ki volt a jó!
Legyen szerencséd, a választott dokihoz!
Köszönöm a válaszod. Előre leszögezem nem kötöszködni akarok - főleg mivel én kértem tanácsot... De róla hallottam a legtöbb rosszat. Nem merek hozzá menni. Főleg hogy úgy szeretnék most dokit választani, hogy majd pár év múlva annál is szeretnék szülni.....
De tényleg köszönöm a válaszod!
Szerintem kinek ki jön be!
Az első gyerekem szegeden szültem, megszenvedtem rendesen .
Gondoltam a másodikat majd Kecskeméten, ott jobb lesz,ennek 8 éve, még most is iszom a levét a doki "munkájának".
Nekem nagyon bejött ez a doki, és a lényeg, nem hajt a pénzre mint sokan......
Hétfőn rendel kiskőrösön a Jeremiás Attila! 16-tól.
Nagyon jó, ha tudtam volna előre én tuti nála szülők, de csak pár éve. mikor gondom volt,mentem hozzá!
Amugy Kalocsán rendel!
Szia!
Én Kiskunhalason tudnám ajánlani neked dr. Bástyi András-t, két barátnőm is hozzá jár, az egyik már meg is szült nála, a másik babót pedig a napokban várjuk. ;)
A magánrendelése 4000.- és hétfő/csütörtök du. rendel 17-18-ig, de már hamarabb ott van jóval és van, hogy este 8ig is vannak nála.
Helyileg hogy hol rendel? Nem tudom mennyire vagy ismerős Kiskunhalason......
Ki lenne az?
Hol rendel?
Mikor?
Mennyiért?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki Gyömrőn vagy környékén jó nőgyógyász?Nem magándokit, hanem SZTK-as!
- Gyömrő környékén tud valaki egy jó nőgyógyászt?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Kecskeméten vagy környékén tud valaki olyan nőgyógyász magánrendelést, ahol szerda délelőtt ultrahangképet tudnának nyomtatni(terhesség:))?
- 3. kerület környékén tud valaki egy jó, ingyenes nőgyógyászt?
- Tud valaki érden vagy környékén nőgyógyászt aki nem sztk-s?