Hússaláta oroszosan recept
A Hússaláta oroszosan hozzávalói:40 dkg soproni felvágott
1 nagy fej vöröshagyma
4 db közepes savanyú uborka
10 db tojás
1 kg héjában főt burgonya
1 kis üveg zsenge cukorborsó
20 dkg majonéz
2 nagy pohár tejföl
őrölt feketebors
só
A Hússaláta oroszosan elkészítési módja:
A felvágottat, a hagymát, a savanyú uborkát, a megpucolt és kihűtött főtt burgonyát és főtt tojást apró kockákra vágjuk, hozzáadjuk az üveges cukorborsót lé nélkül. Ráöntjük a majonézt és a tejfölt, őrölt feketeborssal és sóval ízlés szerint ízesítjük, majd jó alaposan összekeverjük. Egy napot a hűtőben érleljük, majd fogyasztható.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2013. jan. 2. 09:38
A hússaláta oroszosan elkészítési módja és hozzávalói.