Húspuding recept
50 perc
A Húspuding hozzávalói:
a megmaradt főtthús
só
bors
vegeta
zöldpetrezselyem összevágva
tojás ahhozmértem mennyi a főtthúsod
megmaradt főttzöldségek a húslevesből
ha akarsz reszeltsajt 10 20 dkg
A Húspuding elkészítési módja:
ha már unod a főtthúst és megmaradt akkor vedd elő tépkedd apródarabokra ha csirkehús akkor szedd le a csontról szintén tépd darabjaira sózd borsozd tedd bele a vegetát a zöldpetrezsejmet összevágva a megmaradt főttzöldségeket és végűl a tojásokat annyit hogy jó lágy legyen a masszád dolgozd jól össze az anyagokat majd egy tepsibe tegyél kicsiolajat vagy teheted alúfóliába is a masszát öntsd bele a tepsibe . és a melegsütőben süssd pirosra ha majd nem kész vedd ki és szórd meg reszeltsajtal de már zárd ki a sütőt de tedd visssza a tepsit mig a sajt rá nem olvad . ha kész vágd szeletekre a kész pudingot. csinálhatsz hozzá zöldborsőfőzeléket vagy burgonyafőzeléket vagy burgonypürével is finom.
nálunk mindig sikere van de csak mig frissen van készitve melegen szeretjük. de van aki hidegen is szereti . majd kipróbáljátok kinek kinek hogy izlik jobban
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cdc0a19a9c, 2010. máj. 9. 10:45
A húspuding elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.