Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Diós rántott libamáj recept

Diós rántott libamáj recept

A Diós rántott libamáj hozzávalói:
libamáj

liszt
darált dió
tojás
petrezselyem
gyümölcsök


A Diós rántott libamáj elkészítési módja:
Most egy hízott libamájat készítünk el rántva, annyi különbséggel, hogy a liszt és a tojás után nem zsemlemorzsába hempergetjük, hanem darált dióba. Szeleteljük fel a libamájat, ne vágjuk túl vékonyra, sózzuk meg. A liszt és a tojás után nem zsemlemorzsába, hanem darált dióba fogjuk meghempergetni a libamájat. Kb. 180 fokos olajba rakjuk bele, süssük meg. A rántott zöldpetrezselyem készítése egyszerű: rakjuk a forró olajba a petrezselymet, tálaláskor rakjuk a libamáj tetejére. Befőttet, friss gyümölcsöt rakhatunk még mellé, akár nyersen vagy kompótként. http://videosmart.hu/video/dios-rantott-libamaj-keszitese?s=58


Kategória: Húsételek receptjei


A diós rántott libamáj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook