Diós rántott libamáj recept
A Diós rántott libamáj hozzávalói:libamáj
só
liszt
darált dió
tojás
petrezselyem
gyümölcsök
A Diós rántott libamáj elkészítési módja:
Most egy hízott libamájat készítünk el rántva, annyi különbséggel, hogy a liszt és a tojás után nem zsemlemorzsába hempergetjük, hanem darált dióba. Szeleteljük fel a libamájat, ne vágjuk túl vékonyra, sózzuk meg. A liszt és a tojás után nem zsemlemorzsába, hanem darált dióba fogjuk meghempergetni a libamájat. Kb. 180 fokos olajba rakjuk bele, süssük meg. A rántott zöldpetrezselyem készítése egyszerű: rakjuk a forró olajba a petrezselymet, tálaláskor rakjuk a libamáj tetejére. Befőttet, friss gyümölcsöt rakhatunk még mellé, akár nyersen vagy kompótként. http://videosmart.hu/video/dios-rantott-libamaj-keszitese?s=58
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2010. máj. 5. 08:16
A diós rántott libamáj elkészítési módja és hozzávalói.