Házilag készített nyúlpástétom.. recept
A Házilag készített nyúlpástétom.. hozzávalói:Nyul hus,so ,bors szegfuszeg és szegfu bors,mustár,szalona,hagyma,babérlevél..minden menyisség és a száj iz szerint..Nyuszinak a mája
A Házilag készített nyúlpástétom.. elkészítési módja:
Én mindig a nyuszinak az elsö részét szoktam oda tenni föni,egészen a hátso lábakig,mert ezt külön sütöm meg foghagymásan,vagy pedig ha a nyuszi nem öreg akkor bécsiszeletet csinálok belöle miután ki csontozom,,,tehát a megmaradt részt oda teszem hagymával,soval,babérlevéllel s házi szallonával,,meg a nyuszi májat se kell elfelejteni,mikor meg fött,a csontokrol a husit le szedem és a fött hagymával szalonnáával eggyüt kétszer ledarálom,,,ezt az örleményt füszerezem ,,,soval bors,mustár,szegfüszeg és szegfüborsal,ha látod hogy nem elég zsiros szoktam mág hozza dolgozni egy kis doszno zsirt is,,kenyérre kenve paradicsommal vagy paprikával nagyon finom..
Én a so helyett sosgogost szoktam használni mert még egy kicsi piros szint is ad neki..Jo étvágyat hozzá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: G.Maresz, 2010. ápr. 29. 22:07
A házilag készített nyúlpástétom.. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.