Nyári Szalámi Házi recept
A Nyári Szalámi Házi hozzávalói:2,5 kgr marha hs v.borjuhus
2,5kgr sertés hus
2,5kgr fött krumpli áttörve,hidegen
2 liter felfözött tej,hidegen
2 kgr nyers szallona
28 dkg so
4 dkg bors,1dkg salétrom so
a husra rá kell számitani 75 dkg
A Nyári Szalámi Házi elkészítési módja:
A husokat le kell elöre fagyasztani és miután megengedett kétszer kell ledarálni,a szallonát is le kell darálni,mindent jol össze kell dolgozni,ha késsz keményre kell tölteni,2 napi száradás után lehet füstölni.....Füstölés után még kell száritani szellös légymentes helyen,igazi finom szinte a SZebeni szalámival is fel veszi a versenyt..jo étvágyat hozzá...
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: G.Maresz, 2010. ápr. 27. 21:01
A nyári szalámi házi elkészítési módja és hozzávalói.